• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 18 °C

Korona hastası hastanede feryat etti

Korona hastası hastanede feryat etti
Ankara Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi'nde coronavirüs tedavisi gören Mehmet Ali Borsöken isimli hasta, maruz kaldığı muamele karşısında feryat etti.

Coronavirüs pandemisi Türkiye'yi ağır şekilde etkilerken, hastanelerdeki yoğunluk ve aksaklıklar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Ankara Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi'nde coronavirüs tedavisi gören Mehmet Ali Borsöken isimli hasta, tedavi sürecini geçirdiği ikinci hastanede de aynı tabloyla karşı karşıya kalınca sosyal medya hesabından feryat etti.

İŞTE BORSÖKEN'İN MARUZ KALDIĞI UYGULAMALARI ANLATTIĞI SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI:

Tüm sevenlerim dostlarım merhabalar, Yakalanmış olduğum bu illet koranavirüs hastalığı ile mücadele etmekte çok büyük zorluklar çekmekteyim. Sizlere daha önce, ilk yatmış olduğum GAZİ MUSTAFA KEMAL HASTANESİ'ndeki şartların ve ilgisizliğin ne kadar kötü olduğunu sesimizi duyan olur mu diye yazmıştım. Duyarlı davranan tüm vatandaşlardan Allah razı olsun. Gazi Must. Kemal Hastanesi'nden dün GÖLBAŞI HASVAK HASTANESİ'ne ambulans ile sevkimi gerçekleştirdiler. O hastaneden önce kurtuldum diye sevindim. Ne yazık ki, aynı sıkıntılar daha fazlası burada da devam ediyor. Bir fark var, buradaki Hemşire hanım daha ilgili.

Bu hastalıkta en önemli konu vücut direncinin güçlü olması gerekiyor. Bu yemekler ile nasıl sağlıklı olalım. Tabiri caizse, verilen yemek miktarı ile KUŞ BİLE DOYMAZ. Dışarıdan en azından meyve getirtelim diyoruz ona da izin yok. Ve vücut direncimiz her geçen süre güçsüzleşiyor. Bu haldeyken bile, temizlik elemanları içeri girmeyip çöp kutusunu kapının dışına bize bırakın diyorlar. Oda temizliği yapılmıyor. Yemek için plastik çatal-kaşıkları hasta bakıcılar açıkta ambalajsız elleriyle veriyorlar. O ellerini koridorlarda her yere dokunup, her hastaya aynı şekilde veriyorlar. HİJYEN KURALLARINA UYULMUYOR. Ama, odamıza gelince girmiyorlar. SONUÇ OLARAK YATMIŞ OLDUĞUM 2 HASTANEDE DE DURUMLAR AYNI. LÜTFEN YATAN HASTALAR OLARAK SESİMİZİ DUYURUN!.. Hastane odasında kaderimiz ile başbaşa bırakılmış durumdayız. Vücudumun bazı bölgeleri kararmaya başlamış artık. İstediğimiz tek şey, çok basit iyileştirmeler. Tüm hastalar için. EMİNİM Kİ, ÇOK DUYARLI OLAN SAYIN SAĞLIK BAKANIMIZIN BU DURUMLARDAN HABERİ YOKTUR. Lütfen sağlığınız için ve de toplumsal sorumluluk için; BİZİM DÜŞTÜĞÜMÜZ BU DURUMA VE HASTALIĞA YAKALANMAMAK İÇİN EVİNİZDE KALIN. KİMSEYLE TEMAS KURMAYIN LÜTFEN. TÜM UYARILARA RİAYET EDELİM. ALLAHA EMANET OLUN.

ic-019.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim