• BIST 9693.46
  • Altın 2513.021
  • Dolar 32.5761
  • Euro 34.7834
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 15 °C

Köpekler İçin Doğru Ürünler petmamashop.com da

Köpekler İçin Doğru Ürünler petmamashop.com da
Beslenme planı ile beslenme arasında ciddi bir fark var. Bu farkı yaratan faktör ise beslenme planlarının uzun vadeli olarak planlanmasıdır.

Güvenilir içerikleri olan köpek mamaları, yaş, ırk kategorileri ile geniş ürün gamları sunarlar. Brit Care Köpek Maması gibi büyük ve güvenilir markalar yıllardır sektör içinde edindikleri deneyimi tüketicileri ile paylaşırken kalitesiz markalarda bu paylaşım çok daha kar odaklı olarak gerçekleşmekte ve hayvan sağlığı geri plana atılmaktadır. Güvenilir markalar ile dostlarınıza sağlıklı bir plan oluşturabilmeniz mümkündür. Anne sütünden doğru zamanda kesilen yavrular için birçok markanın özel ürünleri bulunmaktadır. Tür, yaş gibi faktörler mama alırken göz önünde bulundurulmalıdır.

Lavital köpek maması da bu güvenilir markalardan bir diğeri. Özellikle omega 3 ve omega 6 içerikleri ile zenginleştirilmiş mamaları güvenle dostlarınız için tercih edebilirsiniz. İçerikteki protein kalitesi de bir diğer önemli başlığı oluşturuyor. Bozita Köpek Maması bu anlamda tüm dünyada en saygın firmalardan bir tanesi konumunda. Türkiye’de birkaç profesyonel mağaza hariç bu tarz kaliteli ürünleri bir arada bulmanız ise maalesef imkânsız. Bu da petshop sektöründeki güvenilir firma azlığından kaynaklanıyor. 1903’ten beri mama üreten firmanın ürünlerini veterinerinize danışarak ve bir program dahilinde satın alabilirsiniz. Örneğin kısır köpeklerin ihtiyaçları farklılaşacaktır. Fizyolojik değişiklikler göz ardı edilmeden planlanan beslenme sağlıklı bir ömrün kilit noktasıdır.

Petmamashop.com Türkiye’de öncü firmalar arasında yer alıyor. Marka değerlerini gözeterek ürün gamlarını oluşturuyor ve hayvan sağlığını önemsiyor. Uzman veterinerler aracılığı ile seçilen ürünler arasından bu yüzden seçim yapmak çok daha kolay. Türkiye’nin hayvan sağlığına verdiği önem arttıkça bu tarz firmaların da sayısı artacaktır. Bu noktada esas önemli olan ise canlı sağlığını önemseyen bir toplum bilinci oluşturabilmekten geçiyor. İnsan ya da hayvan fark etmeksizin, yaşam hakkına saygı duymak ve onların doğru ürünlere erişimini kolaylaştırmak bir zorunluluktur. Tıpkı insan hakları evrensel bildirgesinde olduğu gibi, yaşam hakkı kutsaldır. Bu hakkı göz önüne alarak beslenme planları oluşturulması önemlidir. Türkiye’nin insan sağlığı konusunda gösterdiği özen umarız köpek dostlarımız için de gösterilir.  

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim