• BIST 11233.66
  • Altın 5854.74
  • Dolar 42.6708
  • Euro 50.0984
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara -1 °C
  • İzmir 5 °C
  • Antalya 8 °C
  • Muğla 3 °C
  • Çanakkale 4 °C

Kocaeli Belediyesi'nin halk plajları yaza hazırlandı

Kocaeli Belediyesi'nin halk plajları yaza hazırlandı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin,halkın hizmetine hazırladığı plajlar Ramazan Bayramı'yla birlikte yaz sezonunda dolup taşacak.

Tatilcilerin deniz keyfini en güzel şekilde yaşayabilmesi için Mavi Bayraklı plajların da aralarında yer aldığı halk plajlarında yaz sezonuna hazırlıklar tamamlandı. Bu yıl da Belde A.Ş. tarafından işletilecek olan Kandıra’daki Mavi Bayraklı Kerpe, Cebeci ve Bağırganlı Halk Plajları ile Darıca Bayramoğlu Halk Plajında tüm hazırlıklar en ince detayına kadar planlandı.

Belde A.Ş. personeli tarafından plajlara şezlong ve şemsiyeler yerleştirilerek, kumsal ile otoparklar da tatilcilere hazır hale getirildi. Belde A.Ş. tarafından Mavi Bayraklı 3 plaj dahil 4 ayrı halk plajında birden Kocaeli halkına ve çevre illerden gelecek tatilcilere hizmet verilecek.

Kandıra’nın turistik alanları arasında yer alan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla 2 yıldır Mavi Bayrak dalgalanan Kerpe Halk Plajı’nda da Belde A.Ş. bu yıl 5 personeliyle denize girmeye gelenlere hizmet verecek. Bu yıl ilk kez mavi bayrak dalgalanacak olan Kandıra Bağırganlı Halk Plajında ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm hazırlıklar tamamlandı. Belde A.Ş., Kandıra Bağırganlı Halk Plajında bu yıl ilk kez 3 personeliyle tatilcilere hizmet verecek. Kandıra Bağırganlı Halk Plajında ayrıca 100 araçlık otopark da mevcut.

Darıca Bayramoğlu Halk Plajı da bu yaz yine tatilcileri bekliyor. Darıca Bayramoğlu’nda bulunan plajın bir bölümü bu yıl da sadece bayanlara hizmet verecek. Kadınlar Plajı’na 7 yaşından büyük erkek çocuklar alınmayacak.

Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da denize girmeye gelen bayanlara bu yıl yine Bayanlar Plajı hizmeti sunacak. Kandıra Kerpe Miço Koyu yapılan düzenlemelerle Bayanlar Plajı yaza hazır hale getirildi. Bayanlar Plajına gelecek bayanların gönül rahatlığıyla denize girebilmesi için burada da tüm hazırlıklar en ince detayına kadar tamamlandı. Plaja denize girmek için gelecek bayanlara, bu yıl Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin diğer bir iştiraki olan Antikkapı A.Ş. tarafından hizmet verilecek. 

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim