• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 16 °C

Kıyı Emniyeti'ndeki STÖ'ler sahne aldı

Kıyı Emniyeti'ndeki STÖ'ler sahne aldı
Deniz Haber Ajansı'nın gündeme taşıdığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ndeki etik dışı olaylar ile ilgili haberlere cevap veremeyen Salih Orakcı, emrindeki memurları, Deniz Haber'in üzerine salmaya başladı.

Salih Orakcı cevap veremedi, emrinde çalışan işçi ve memurların STÖ'lerini sahneye sundu

Deniz Haber Ajansı'nın belgelerle gündeme taşıdığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ndeki etik dışı olaylar ile ilgili haberlere cevap veremeyen Genel Müdür Salih Orakcı, emrindeki memurları, Deniz Haber'in üzerine salmaya başladı.

Salih Orakcı'nın emri ile Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nde toplantıya çağrılan Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği ve Deniz Trafik Operatörleri Derneği Yönetimi, Deniz Haber Ajansı'nda yayımlanan haberler ile ilgili olarak kamuoyuna bir açıklama yapılmasının istendiği öğrenildi.

Salih Orakcı'nın iki sivil toplum örgütünün yönetimine "Bakın sizin melektaşlarınıza iftiralar atılıyor. Gerekli bir açıklama yapın" dediği öğrenilirken organizasyonu ise Genel Müdür Yardımcısı Bedri Olcay Özgürce'nin yaptığı kaydedildi.

Diğer taraftan, Türk denizcilik camiasında büyük itibar kaybına uğrayan ve yönetim çaresizliğine düşen Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Salih Orakcı'nın talimatı ile İMEAK Deniz Ticaret Odası ve Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği'ne de bir yazı gönderilmesini istediği iddia edilirken sektörün çatısı konumunda bulunan kuruluşlara "Ellerinde belge olup olmadığının" sorulduğu belirtildi.

Deniz Haber Ajansı olarak Salih Orakcı'nın emrinde çalışan işçi ve memurların özlük haklarını savunmakla yükümlü iki güzide sivil toplum örgütünün açıklamalarını beklerken, üyelerini koruyan gerçek bir sivil toplum örgütü gibi davranacaklarını yoksa birilerinin tetikçiliğine mi soyunacaklarını merakla beklediğimizi kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Serkan Akdeniz
19 Ekim 2012 Cuma 17:53
Alet olmayın
DTOD açıklamalarını kınıyorum, sayın Terzi ............... ............. daha düne kadar mahkemeye verdiğin kişileri savunmaya başladın. Sayın Canpolatın yazdıklarının doğru olduğu herkes biliyor. Her toplum içinde doğru insan da olur yanlış insan da, bırakalım yanlışlar ayıklansın, kimseye alet olmayalım.
94.122.16.159
finili
19 Ekim 2012 Cuma 17:20
Tesadüfe Bak
Nedense bu yazı ve açıklamalar Olcay Özgürce nin genel müdür yardımcısı olmasından sonra geldi burnuma sanki birilerinin olcay beyin yerini hazmedememiş gibi sanki bu hüsrana uğrayanların onun yerinde gözü olanların tetikçiliği yapılıyor gibi kokular geliyor.
88.238.165.199
Bir Bilgi
19 Ekim 2012 Cuma 17:16
HIRSIZ
Size bir olay anlatayım. eski bir daire başkanı üst yöneticimize HIRSIZ dedi. bu yetmiyormuş gibi Hırsız diyen bu adam elinde belgeleri olduğunu her yerde dile getirdi. Üst düzey yöneticimiz bu olayı kapatmak için bu adamı yeniden daire başkanı yaptı. Bu olay kurumda herkesin dilinde, bu yönetici ile daire başkanını biraz araştırsan herşey ortaya çıkar.
85.96.66.163
Kılavuz Kaptan
19 Ekim 2012 Cuma 17:09
TKKD'ye yazık etmeyin
Beyazdan dolayı büyük sıkıntı çektik. gazetelere boy boy afişe olduk. çocuklarımız okulda taciz edildi. Bu olayın kılavuz kaptanlar ile alakası yok. Derneğimiz neden bu işe burnunu sokuyor. Bu olay Yöneticilerin sorunu. İsmail kaptan baskılara boyun eğme. Bizim rezil olacağımız bir ortama çekme...
85.96.66.163
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim