KELEPÇEYLE YOSUN TEMİZLİĞİ!Çanakkale'de belediye ekipleri, yat limanında biriken yosunları kepçeyle temizlemeye başladı. Belediye yetkilileri, kordon boyunun daha temiz olması için çalışma başlattıklarını belirterek, "Özellikle rüzgarlı havalarda kordon boyunda denizde yosunlar birikiyordu. Bu da çirkin manzaralar ortaya çıkmasına sebep oluyordu. Kepçelerle bu yosunları toplatmaya başladık. Bu sayede sahil kesimi çok daha güzel bir hale kavuşacak. Çünkü kordon boyu halkın yoğun olduğu bir yer. Bu çalışmalar her gün yapılacak" dedi.
Kaynak:İHADenizHaber.Com
Kelepçeyle yosun temizliği!

Çanakkale'de belediye ekipleri, kordon boyunun daha temiz olması için çalışma başlatarak, yat limanında biriken yosunları kelepçeyle temizlemeye başladı.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Epstein sanığı Sultan Ahmed bin Suleym, MMC Port Holdings'in CEO'su olduBAE'li iş insanı Sultan Ahmed bin Suleym, Jeffrey Epstein skandalıyla bağlantısının ardından DP World başkanlığından istifa etmesinden aylar sonra Malezya'nın en büyük liman işletmecisi MMC Port Holdings'in CEO'luğu görevine getirildi.
Aksu’da karaya çekili tekne yangında kullanılamaz hale geldiAksu’da karaya çekilen teknede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda can kaybı yaşanmadı.
İran 2 tanker 'mayına çarptı' dedi, ABD yalanladıİran Devrim Muhafızları Ordusu, Hürmüz Boğazı’nın güneyinden geçen 2 petrol tankerinin mayına çarptığını ve meydana gelen patlamaların ardından gemilerde yangın çıktığını açıkladı. ABD ordusu ise bu açıklamanın gerçeği yansıtmadığını öne sürdü.
Drone saldırısına uğrayan GAS NERO Trabzon’daRusya/Kavkaz'da drone saldırısına uğrayan gemideki 2 yaralı personeli tahliye ettikten sonra Karadeniz'de saldırıya uğrayan 'GAS NERO' isimli LPG tankeri Trabzon'a geldi.ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim

























