• BIST 9804.19
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 30 °C
  • Muğla 22 °C
  • Çanakkale 22 °C

KEGM-7 personelinin isimlerine ulaşıldı

KEGM-7 personelinin isimlerine ulaşıldı
Şile Tahlisiye İstasyonundan ayrılırken kayalıklara çarparak alabora olan KEGM-7 Acil Müdahale botunda bulunan Kıyı Emniyeti Personelinin isimlerine ulaşıldı.

 KEGM-7 personelinin isimlerine ulaşıldı

Şile Tahlisiye İstasyonundan ayrılırken kayalıklara çarparak alabora olan KEGM-7  Acil Müdahale botunda bulunan Kıyı Emniyeti personelinin isimlerine ulaşıldı.

KEGM-7  isimli Acil Müdahale botunda bulunan, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personelinden Ahmet Kasarcı ve Tuncay Sordan kurtarılırken, KEGM-7  botunun personelinden Cemil Özben, Mehmet Genç ve Turgay Sarıboğa'nın hala kayıp olduğu kaydedildi.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü kurtarma ekipleri can siperane bir şekilde kayıp olan mesai arkadaşlarını bulmak için havanın kararmasına rağmen arama-kurtarma çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.

DenizHaber'in Notu: Kıymetli okuyucularımız, denizcilerimizin sağ-salim kurtarılması için dualarımızı eksik etmeyelim...

Gelişmeleri takip etmeye devam ediyoruz.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
cenk
07 Aralık 2012 Cuma 21:37
özen
Bu son kaza bir kez daha denizi, kötü havayı, koşulları hafife almamayı bize hatırlattı.Kurtarma operosyonunun yalnız küçük bir botla yapıldığını zanneden kafalara maalesef bu elim kaza acı bir ders oldu.Kurtarma operasyonu komplike,koordineli,titiz,disiplinli,tüm unsurlarla beraber zamanlaması hesaplanmış profosyonel bir iş olduğu tartışmasız ortadadır.Şehit olan tüm denizcilerimize Allah'tan rahmet diliyorum.
78.168.166.217
mavideniz
07 Aralık 2012 Cuma 21:26
çare
Değerli denizci arkadaşlarım burada sen yakınyolsun ben uzakyolum yada sen komplekslisin şusun busun yerine denizde daha emniyetli güvenli çalışmak ortamı oluşturmak için neler yapılabilir? Denizcilerin yaşadığı sıkıntı ve sorunlar nasıl giderilir, Bir daha bu tip kazaların olmaması için hangi tedbirler alınmalı,denizden ekmek kazanan insanların yaşam sıtandartlarını nasıl iyileştirelebilir gibi sorunları tartışalım,çareler üretelim.Neticede hepimiz denizciyiz ve rızkımızı denizden kazanıyoruz.
78.168.166.217
UZAK YOL
07 Aralık 2012 Cuma 12:48
GEZGINE EL CEVAP
SEVGİLİ KARDEŞİM SEN YORUMU HİÇ DİKKATLİ OKUMAMIŞSIN
YAZIMDA OKUL MİLLİYETÇİLİĞİ YOK HATTA DIPLOMANIN Bİ
ÖNEMİ OLMADIĞINDAN BAHSEDİYORUM.TECRÜBEDEN BAHSEDİYORUM YILLARCA UZAKYOLDA ÇALIŞMIŞ HER TÜRLÜ HAVALAR GÖRMÜŞ TECRÜBE ETMİŞ DÜNYADA BU İŞLER NASIL YAPILDĞINI BİLEN İNSANLARIN KIYI EMNİYET GİBİ ÖNEMLİ BİR KURUMUDA YÖNETİCİ KAPTAN VE PERSONEL OLMALIDIR.
ILK SORUMLU KIYI EMNİYET YÖNETİCİLERİDİR
2.SORUMLU ISE O BOTUN KAPTANIDIR.DENİZE EMEK VEREN HİÇ KİMSE HAKİR GÖRÜLEMEZ GEMİCİSİNDEN KAPTANINA. ALLAH CEMİL KAPTANA VE ORADA ŞEHİT OLAN HERKESE GANİ GANİ RAHMET EYLESİN. AMA SEN KOMPLEKS YAPMISSIN.
UZAKYOLUN NE DEMEK OLDUĞUNU SANA UZUN UZUN ANLATIRDIM YADA NELER YAPILDIĞINI AMA SEN YİNE DİKKATLİ OKUMAYACAĞIN İÇİN ANLAMIYCAKSIN.
ALLAH DENİZDE ÇALIŞAN HERKESİN YARDIMCISI OLSUN
85.100.221.230
kadir kpt.
05 Aralık 2012 Çarşamba 22:51
analiz
Son zamanlarda bu sitede takip ettiğiniz üzere birçok yerde deniz, denize bağlı deniz kazası yaşanmakta...bu kazaların büyük çoğunluğunda neredeyse hepsinde kusur var.bu tip yaşanan yada yaşanabilecek olaylarla ilgili ne yapılıyor?Kaptanlarımız eğitimli,gemiadamlarımız kursa gidiyor akabinde onlıne sınava giriyor ehliyetlirini, stcw belgelerini nizam ve intizamla alıyor armatörümüz,yöneticilerimizin arkasındaki duvarlarda çerçeveli yığınla diploma, başarı belgesi vs., hepsi 3, 4 dil biliyor... peki neden 10 havada 6 m dalga boyu, ağır swell vs.vs. kurtarma yapılıyor.Yada aşırı ve yanlış yüklemeden kaynaklı bir ro-ro liman çıkışında batıyor yada araç feryyisinden çıkan bir araba iskelede emniyet güvenlik tedbirleri alınmadığından denize düşüyor..vs.vb.Denizcilik her yönüyle profosyonel, dikkat isteyen bilgi isteyen fazlasıylada tecrübe isteyen bir meslek alanı hesaplanmadan,planlanlanmadan,koordine edilmeden,sağlaması yapılmadan,risk gözden geçirilmeden,denetimi yapılmadan,donanımı sağlanmadan yapılacak bir uygulama ciddi kayıplara ve bedel ödenmesine yol açar.Rahmetli Cemil kaptan ve hayatını kaybeden diğer denizcilere Allah'tan rahmet diliyorum.Ciddi önyargısız bir tahlil yapılmasının faydalı olacaktır.Selametle
88.230.99.140
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim