• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 9 °C
  • Çanakkale 10 °C

Kartallı küçük denizciler sertifikalarını aldı

Kartallı küçük denizciler sertifikalarını aldı
Yelken yaz okullarından mezun olan küçük denizcilere sertifikalarını veren Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, daha fazla çocuğa daha iyi imkanlarla su sporları yapmalarına imkan sağlayacak tesisin yakın zamanda hizmete gireceğini müjdesini verdi.

Kartal Belediyesi'nin desteğiyle gittikleri yelken yaz okulunu başarıyla bitiren çocuklar, sertifikalarını Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in elinden aldı.

Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü'nün Dragos sahilindeki kayıkhanesinde düzenlenen törene Başkan Gökhan Yüksel ve yelken yaz okulu öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda veli ile yelken eğitmenleri katıldı.

Törende heyecanlı oldukları görülen öğrencilere sertifikalarını Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel bizzat takdim etti. Başkan Gökhan Yüksel, öğrencilerin fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.

SU SPORLARI İÇİN DEV TESİS YOLDA

Tören sonunda konuşan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, "Bugün Yelken Yaz Okulu'nun on yedincisinin sertifika törenini gerçekleştirdik. Yeni denizciler kazandırdık. Amacımız da bu zaten, Kartal'ın çocuklarını denizle, deniz sporuyla buluşturmak, yeni yelkenciler kazandırmak. Bunu ilerleyen günlerde bir adım daha öteye götürerek kürek, kano, yelkeni biraz daha teşvik eden, yüzme sporunu biraz daha iyi imkanlarla sunabilen bir tesis yapma amacımız var. Şu an Dragos Yelken Kulübü'nün alanındayız. Hemen 100 metre ilerideki eski Tekel iskelesini önümüzdeki yaz su sporları merkezine dönüştürüyoruz. Şu an çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

"İSTANBUL'UN BÜTÜN ÇOCUKLARI BU SPORU YAPSIN İSTİYORUZ"

Bundan sonraki süreçte daha fazla sporcuyu denizle buluşturmak ve yeni minik kahramanların kendilerini geliştirmeleri için deniz sporuyla buluşmalarını amaçladıklarını söyleyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, "Amacımız, çocuklarımızın hem karar verme, hem yeteneklerini ortaya çıkarma kabiliyetlerinin biraz daha artması. Artık bu sporun da sadece ekonomik durumu iyi olan ailelerin değil, Kartal'ın bütün çocukları tarafından ve mümkünse Ekrem Başkan'la birlikte buluşarak İstanbul'un bütün çocukları tarafından icra edilmesini istiyoruz. Yaklaşık 180 başvuru oldu. Elimizden geldiği kadar fazla çocuğu sürecin içine katmaya çalıştık. Yeni merkezimizde daha iyi imkanlarla, daha fazla çocuğumuzu bu imkanlarla buluşturacağız" diye konuştu.

denizciler_3-001.jpgdenizciler_2-001.jpgdenizciler_1-001.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim