• BIST 12433.5
  • Altın 7021.61
  • Dolar 43.738
  • Euro 51.88
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 12 °C
  • Antalya 12 °C
  • Muğla 9 °C
  • Çanakkale 14 °C

Karadeniz’de fırtına alarmı! Gemiler Sinop'a demir attı

Karadeniz’de fırtına alarmı! Gemiler Sinop'a demir attı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Karadeniz için fırtına uyarısından sonra yük gemileri, Sinop'un güneyindeki doğal limana demir attı. Fırtınanın saatteki hızı 80 kilometreye kadar çıkması bekleniyor.

Karadeniz’de etkisini artırması beklenen kuvvetli fırtına nedeniyle uluslararası yük taşımacılığı yapan gemiler, Sinop doğal limana demir attı. Saatte 80 kilometreye kadar ulaşması öngörülen rüzgarlar öncesinde çok sayıda gemi, güvenli bölge olarak görülen iç liman mevkisine yöneldi.

Meteoroloji’nin fırtına uyarısının ardından balıkçı tekneleri de tedbir amacıyla denize açılmadı. Sinop Valiliği, olası olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim