• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 21 °C
  • Muğla 23 °C
  • Çanakkale 19 °C

Kaptanoğlu, bildiğimiz Kaptanoğlu

Kaptanoğlu, bildiğimiz Kaptanoğlu
Salih Zeki Çakır'ın Piri Reis Üniversitesi hakkında konuşmasına ilk tepki gösteren Cengiz Kaptanoğlu, her zaman olduğu gibi tarafsızlığını yitirerek, imalı göndermelerde bulundu.

CENGİZ KAPTANOĞLU, BİLDİĞİMİZ KAPTANOĞLU!

Salih Zeki Çakır’ın sözlerine cevap vermesi gereken Metin Kalkavan’dan önce tarafsızlığını her zaman olduğu gibi yitiren Cengiz Kaptanoğlu, Salih Zeki Çakır hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Salih Zeki Çakır’ın ne yapmak istediğini anlamadığını söyleyen İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, Salih Zeki Çakır’ı kastederek, Deniz Ticaret Odası Meclis Salonunu işgal edenlerin, düzgün işgal etmesi gerektiğini söyledi.

Salih Zeki Çakır’ın üye olma şartlarını bilmediğini ve "yazıklar olsun" diyerek sert sözlerle çıkış yapan Cengiz Kaptanoğlu, Salih Zeki Çakır’ın ekonomik olarak şu anda iyi olduğunu belirterek, kazandığı paranın kaynağını ima ederek “Sen şimdi ekonomik bakımdan şimdi rahat olabilirsin. Şadan Kalkavan’ın bir lafı vardır. Başbakana bu millette ekmek getiremeyen var evine. Hakikaten benim arkadaşlarımdan ekmek getiremeyen var evine. E gördün mü şimdi ben buraya çekerim işi. Sen şimdi kafanda yor. Cengiz Kaptanoğlu ne demek istedi” diye ifade de bulunması, Deniz Ticaret Odası Meclisi’nde üyelerin birbirine bakmasına neden oldu.

CENGİZ KAPTANOĞLU'NUN TARAFSIZLIĞI (!) OBJEKTİFLERE YANSIDI!

cengiz_kaptanoglu_meclis.20131206010757.jpg

Haber: Recep CANPOLAT - Deniz Haber Ajansı

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
FURKAN
24 Ocak 2014 Cuma 14:33
GERÇEKLER ER YADA GEÇ ORTAYA ÇIKACAK..
DTO içerisindeki bu çekişmeler yersiz ama burada hep DTO nun iktidar kadrosu gizliden gizliden büyümakte. Soruyorum size devlet hiçimi okul yapmadı. Siz değerli DTO iktidarı bu kadar eğitim gönüllüsü oldunuz. Okuldaki çocuklar bedava okumuyor ya.. Kimden alıp kime veriyorsunuz bir türlü anlayamadık. Bakın size tavsiyem DTO'ya gelmeden internet portalı üzerinde bir yer açın siz değerli DTO iktidarı ve zatı hallerinizde olumlu yazıları bir değerlendirin derim. Biz karanlık odada ak sütün içindeki ak kılı gören bir gençliğiz. Kendi keseleriniz için değil de bu ülke ve denizciliğin sınırları yeniden belirlemek ise sizlere her daim can-ı gönülden destek veririz. Amma tam tersi yararınız yoksa boşuna oturduğunuz koltuktan ahkam kesmek kolay. Bence siz seçim öncesi dolaştığınız gibi yeniden bir dolaşın asıl o zaman tepkileri ölçersiniz.
176.219.175.42
Levent Aslan
25 Aralık 2013 Çarşamba 22:40
Yürekliyizdir evelallah!!!!!
Sürekli yürekten söz eden arkadaşım,kimi kast ediyorsun anlamadım ama bizde soruyoruz sormayada devam edeceğiz.
Yüregin varsa gel mecliste konuş demişsin,benimde sana bir sözüm var,adam gibi soru soran arkadaşların yürek çapını sorgulayacağına seninde yüreğin varsa bizler gibi adını soyadını yazda konuş!!!RUMUZ KAPTAN la olmaz buişler.SEVGİLERR....
88.229.148.228
Mühendis
13 Aralık 2013 Cuma 12:01
Standard & Cengiz's
Cengiz Bey'in şirket kredibiliteleri hakkındaki engin bilgisinden ülkemiz de faydalanmalıdır. S&P, Moody's ve Fitch'den sonra acaba Türkiye'nin kredi notu hakkında sizin de bir değerlendirmeniz olur mu Cengiz Bey?
85.99.251.63
OĞUZ ŞAHİN
12 Aralık 2013 Perşembe 21:45
ÖNCELİK
Bizler Antalya bölgesi uyeleriyiz ve eğitimin önemini biliyoruz seçimlerden önceki genel kanı öncelik sektörün ihmal edilmiş ve büyümüş sorunlarını çözmekti tekne bağlama ve çekek yerlerindeki yetersizlikler önce bu sorunlar çözülsün sanırım üniversiteleri yapmak için milli eğitimin bütçesinde gerekli pay vardır oda gelirleriyle üyelerin öncelikli sorunları çözülmeli.
178.233.88.220
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim