• BIST 9486.56
  • Altın 4175.093
  • Dolar 39.1971
  • Euro 44.6439
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 24 °C
  • Muğla 23 °C
  • Çanakkale 20 °C

Kaliforniya sahilleri 10'uncu köpek sörfü yarışmasına ev sahipliği yaptı

Kaliforniya sahilleri 10'uncu köpek sörfü yarışmasına ev sahipliği yaptı
Kaliforniya sahilleri 10'uncu köpek sörfü yarışmasına ev sahipliği yaptı. Sörf tahtası üzerinde hünerlerini sergileyen 50 köpek, hem dalgaların üstesinden gelmeye çalıştı hem de hayırlı bir iş için para topladı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan San Diego kenti sörf meraklılarının gözde mekanlarından. İmperial Beach'e akın eden dalga tutkunları ve hayvan severler geçtiğimiz pazar günü sıra dışı bir yarışmaya tanıklık etti.

Kaliforniya sahilleri 10'uncu köpek sörfü yarışmasına ev sahipliği yaptı. Sörf tahtası üzerinde hünerlerini sergileyen 50 köpek, hem dalgaların üstesinden gelmeye çalıştı hem de hayırlı bir iş için para topladı.

Konu yine dalgalar ve sörftü ancak dalgaların üstesinden bu kez insanlar değil, köpekler üstesinden gelmeye çalıştı. 10 uncu kez düzenlenen "sörfçü köpek" yarışmasında, toplam 50 köpek yeteneklerini sergiledi. 

Görüntülerden pek öyle anlaşılmasa da, bu ciddi bir yarışma. Sörfçü köpekler bir jüri tarafından, yetenek, tahta üzerinde kalma süresi ve özgüven kategorilerinde değerlendiriliyor. 

Dalgaları yenen 4 ayaklı sörfçüler, hem plaja hem de sahiplerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyordu.  Yarışmacılardan birinin sahibi ise duygularını şöyle ifade etti : "Köpeğim suda olmayı çok seviyor ve dereceye girerek kazandığı paralar bir hayır kurumuna bağışlanıyor. Bir de gördüğünüz gibi beni yalamayı çok seviyor bu yüzden buradayız" diye konuştu.

Deniz Haber Ajansı

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim