İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, son günlerde İzmit Plajyolu'nda liman yapılacağı söylentilerine son noktayı koydu. Doğan, burada hiçbir şekilde liman yapılmayacağını söyleyerek mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldırdı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Plajyolu'nda başlatılan hafriyat çalışmaları ile endişelenen halka, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan rahat bir nefes aldırttı.
Doğan, Büyükşehir'in bölgede herhangi bir liman çalışması olmadığını, iddia edilenin aksine mahalle sakinleriyle de görüşerek, "Rahat olun buraya kimse liman yapamaz. Buna kesinlikle izin vermeyeceğiz. Ayrıca, dolgu yapılan alan balıkçı barınaklarının bulunduğu bölge, limanla da ilgisi yok. Büyükşehir Belediyesi, bu bölgeye kadar uzanması beklenen sahil projesinin dolgu çalışmasını yapıyor, yani yeni bir çalışma değil." dedi.