İZMİR KÖRFEZİNDEN 112 TON ÇÖP TOPLANDIİzmir Büyükşehir Belediyesi, körfezin temiz tutulmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yılbaşından Haziran sonuna kadar hem karadan hem de deniz süpürgesi ile açıktan temizlik çalışması yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 112 ton çöp topladı. Çalışmalar 17 kişilik kara ekibi ve iki deniz süpürgesi ile yürütülüyor.
Haziran ayı içerisinde çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi'nin "Başaran 1" isimli deniz süpürgesi ile körfez temizliğine destek amacıyla İzmir'de bulunan Deniz Temiz Derneği'ne (TURMEPA) ait "Deniz Temiz 2" gemisi iç körfezdeki açıktan gelen çöpleri topluyor.
Kara ekipleri de haftanın yedi günü Alsancak, Göztepe, Pasaport, Konak, Karşıyaka, Üçkuyular iskeleleri ile Bayraklı Rekreasyon Alanı, Cumhuriyet Meydanı ve Pasaport kıyılarında biriken çöpleri kepçeler ile topluyor.
Körfez'den yosun, araba lastiği, pet şişe, cam şişe, içecek kutusu, yorgan, yastık, naylon poşet, inşaat demiri, ayakkabı çıkarılıyor. DenizHaber.Com
İzmir Körfezi'nden 112 ton çöp çıktı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, körfezin temiz tutulmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 112 ton çöp topladı.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




ÇOK OKUNANLAR
Fethiye'ye "SH Diana" kruvaziyeriyle 63 turist geldi
Medicana Hastanelerinin sahibi Hüseyin Bozkurt'un yasak ilişkisi, sağlık sektörüne bomba gibi düştü
Deniz Küreği Dünya Şampiyonası'nda Türkiye Küreği Milli Takımı 4. oldu
Azerbaycan'da, Hazar suyunun çekilmesinin deniz taşımacılığını etkileyeceği endişesi yaşanıyor
DÜN|BU HAFTA|BU AY
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim