İZMİR KÖRFEZİNDEN 112 TON ÇÖP TOPLANDIİzmir Büyükşehir Belediyesi, körfezin temiz tutulmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yılbaşından Haziran sonuna kadar hem karadan hem de deniz süpürgesi ile açıktan temizlik çalışması yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 112 ton çöp topladı. Çalışmalar 17 kişilik kara ekibi ve iki deniz süpürgesi ile yürütülüyor.
Haziran ayı içerisinde çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi'nin "Başaran 1" isimli deniz süpürgesi ile körfez temizliğine destek amacıyla İzmir'de bulunan Deniz Temiz Derneği'ne (TURMEPA) ait "Deniz Temiz 2" gemisi iç körfezdeki açıktan gelen çöpleri topluyor.
Kara ekipleri de haftanın yedi günü Alsancak, Göztepe, Pasaport, Konak, Karşıyaka, Üçkuyular iskeleleri ile Bayraklı Rekreasyon Alanı, Cumhuriyet Meydanı ve Pasaport kıyılarında biriken çöpleri kepçeler ile topluyor.
Körfez'den yosun, araba lastiği, pet şişe, cam şişe, içecek kutusu, yorgan, yastık, naylon poşet, inşaat demiri, ayakkabı çıkarılıyor. DenizHaber.Com
İzmir Körfezi'nden 112 ton çöp çıktı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, körfezin temiz tutulmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 112 ton çöp topladı.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Epstein sanığı Sultan Ahmed bin Suleym, MMC Port Holdings'in CEO'su olduBAE'li iş insanı Sultan Ahmed bin Suleym, Jeffrey Epstein skandalıyla bağlantısının ardından DP World başkanlığından istifa etmesinden aylar sonra Malezya'nın en büyük liman işletmecisi MMC Port Holdings'in CEO'luğu görevine getirildi.
Aksu’da karaya çekili tekne yangında kullanılamaz hale geldiAksu’da karaya çekilen teknede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda can kaybı yaşanmadı.
İran 2 tanker 'mayına çarptı' dedi, ABD yalanladıİran Devrim Muhafızları Ordusu, Hürmüz Boğazı’nın güneyinden geçen 2 petrol tankerinin mayına çarptığını ve meydana gelen patlamaların ardından gemilerde yangın çıktığını açıkladı. ABD ordusu ise bu açıklamanın gerçeği yansıtmadığını öne sürdü.
Drone saldırısına uğrayan GAS NERO Trabzon’daRusya/Kavkaz'da drone saldırısına uğrayan gemideki 2 yaralı personeli tahliye ettikten sonra Karadeniz'de saldırıya uğrayan 'GAS NERO' isimli LPG tankeri Trabzon'a geldi.ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim

























