• BIST 9664.17
  • Altın 4024.391
  • Dolar 38.7713
  • Euro 43.1683
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 26 °C
  • Muğla 23 °C
  • Çanakkale 22 °C

İSTE Sualtı Dalış Merkezi, eğitim vermeye başladı

İSTE Sualtı Dalış Merkezi, eğitim vermeye başladı
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, İSTE Sualtı Dalış Merkezi öğrencilerinin yanı sıra dalış merakı olanlara da eğitim vermeye başladı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, İSTE Sualtı Dalış Merkezi öğrencilerinin yanı sıra dalış merakı olanlara da eğitim vermeye başladı.

İSTE Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından verilen Dalış Merkezi Yetki Belgesini alarak İSTE Sualtı Dalış Merkezi (İSTE-SDM) adı altında faaliyetlerine başladı. İSTE Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Deniz Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Deniz Ergüden, "Yürütülecek olan eğitim faaliyetlerinde, Su Ürünleri Mühendisliği Programı öğrencilerine ücretsiz Dalıcı Brövesi (Balık Adam) Sertifikası verilmekte. Arıca Merkezimiz dalgıçlığa merak duyanlara da hizmet vermeye hazır” dedi.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim