• BIST 9069.65
  • Altın 2324.847
  • Dolar 32.37
  • Euro 34.967
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 24 °C
  • Muğla 21 °C
  • Çanakkale 20 °C

İstanbullines'ın yeni feribotu Hamidiye, Eskihisar-Tavşanlı hattında sefere başladı

İstanbullines'ın yeni feribotu Hamidiye, Eskihisar-Tavşanlı hattında sefere başladı
4 milyon 950 bin Euro’ya Yunanistan’dan satın alınan hızlı feribot Türk Bayrağı çekilerek Hamidiye ismiyle İstanbullines’ın Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattında seferlerine başladı.

4 milyon 950 bin Euro’ya Yunanistan’dan satın alınan hızlı feribot Türk Bayrağı çekilerek Hamidiye ismiyle İstanbullines’ın Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattında seferlerine başladı. 2013 yapımı Hamidiye feribotu, bu özelliği ile hattın en yeni feribotu unvanına sahip oldu. 

Yolcularına daha iyi hizmet verebilmek için attığı yenilikçi adımlarla denizcilikte adından söz ettiren İstanbullines ile denizciliğe sağladığı öncelikli finans politikaları ile sektörünün öncü finans kurumu DenizBank işbirliği sektöre canlılık veriyor. Eskihisar-Tavşanlı hattında daha önce 3 gemi ile servis veren İstanbullines, DenizBank kredisi ile filosuna kattığı Hamidiye ile kapasitesinde yüzde 33’lük bir artış sağlamış oldu. Daha önce Yunanistan gemi sicilinde Panormitis ismiyle kayıtlı bulunan 2013 yapımı feribot, 4.95 milyon Euroluk DenizBank finansmanı ile satın alındıktan sonra Hamidiye ismiyle Türk siciline kaydettirilerek kısa bir tersane sürecinden sonra sefere alındı. 90 metre boyunda, 18 metre genişliğinde, 433 yolcu ve 100 araç taşıma kapasitesine sahip Hamidiye, Nisan ayı sonundan itibaren Eskihisar-Tavşanlı hattında araç ve yolcu taşımacılığı yapıyor.

Eskihisar-Tavşanlı Hattı’nın En Yenisi: Hamidiye

4,95 Milyon Euroluk yatırımla; eski adı Panormitis, yeni adı Hamidiye olan 2013 model feribotu satın alarak filo varlıklarını büyüttüklerini belirten İstanbullines Genel Müdürü Kemal Gündüz; “DenizBank’ın kredi finansmanı ile hizmete başlayan Hamidiye, İstanbullines’ın hem kapasitesini artırdı hem de müşteri odaklılığını kanıtlayan büyük bir adım oldu. Bu süreçte bizleri destekleyen DenizBank’ı yanımızda görmek bizleri gururlandırdı. Rekabet için hizmet kalitesinin arttırılması şartı ile bu güne kadar İstanbullines olarak sürekli kendimizi yeniledik. Yepyeni kampanyalarla yolcularımızın yüzünü güldürdük. Geçişleri kolaylaştırmak için kredi kartı ile ödeme, HGS, gidiş dönüş kampanyası gibi birçok yeniliği hattımıza kazandırdık. Konfor arttırıcı tüm bu hizmetlerimizin yanı sıra fiziki olarak da yenilenmeye ve güçlenmeye çalışıyoruz. 2013 yılında hizmet vermeye başladığımız Eskihisar-Topçular hattına böylece çok kısa bir sürede yepyeni bir feribot daha kazandırmış olduk.” dedi.

Denizcilik sektörüne rekabet getirmenin kaliteyi arttırdığına inandıklarını belirten Gündüz: “Bu hattaki rekabetimiz, müşteriye kaliteli hizmet ve fiyat anlamında avantajlar sunuyor. Yüksek yolcu kapasiteli, hızlı ve konforlu feribotlarımızı kullanan yolcularımızda biz bunu, ilk günden itibaren hissettik ve hissediyoruz.” dedi.

Denizcilik ve bankacılık sektöründe yatırım olarak meyvesini veren bu önemli işbirliği ile ilgili olarak DenizBank Ticari Bankacılık ve Kamu Finansmanı Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu ise, “DenizBank olarak, kuruluşumuzdan bu yana dengeli ve sürdürülebilir büyümeye dikkat eden ve tek alana odaklanmayan bakış açımız ile niş sektörlere yatırım ve sektörel know-how oluşturmayı öncelikli amaç olarak belirledik. Bankamızın ismini aldığı denizcilik sektörü de özellikle coğrafi konumumuz dolayısı ile bizim için söz konusu öncelikli faaliyet alanlarımız arasında önemli bir yerde bulunuyor. Bu alandaki varlığımızı ve büyümemizi sağlamış olduğumuz avantajlı finansman işbirlikleri ile devam ettiriyoruz. Bu kapsamda  İstanbullines  ile gerçekleştirdiğimiz son işbirliğimizin sektörün gelişimi adına büyük önem taşıdığına inanıyoruz. Sektördeki tüm birikimimiz ve bunun bize sağladığı güçlü avantajları kullanarak aynı desteği müşterilerimize sunmaya devam edeceğiz. “ ifade etti.

İstanbulines Hakkında

İSTANBULLİNES, Negmar Denizcilik ve Yatırım A.Ş. markası olarak 2006 yılında doğdu. Aynı yıl Marmara denizindeki ilk hattını Ambarlı-Bandırma arasında İstanbul N ve Bostan N isimli 2 Ro-Ro gemisi satın alarak açtı.  2013 yılında ise, tek firmanın tekelinde olan Eskihisar-Topçular hattına Bahariye, Muradiye ve Selimiye isminde 3 yeni gemi yatırımı ile giriş yaparak, bu hattaki tekelleşmeyi fiilen kaldırdı. İstanbullines açıldığı günden bu yana, 1 milyonun üzerinde araç ve 4 milyona yakın yolcuyu Eskihisar Topçular (Tavşanlı) hattında misafir etti.

İSTANBULLİNES, Marmara’daki servis kalitesinin yükseltilmesi hedefleri doğrultusunda Eskihisar Tavşanlı hattında birçok yeniliğin öncüsü oldu. HGS, kredi kartı ile ödeme, mobil uygulamalar ve uyguladığı kampanyalar ile hizmette farklılaşan İSTANBULLİNES, hizmetlerine her gün bir yenisini daha ekliyor.

hamidiye.jpg

hamidiye1.jpg

hamidiye2.jpg

hamidiye3.jpg

hamidiye4.jpg

kemal+gunduz.jpg

mehmet+aydogdu.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim