• BIST 10273.47
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 29 °C
  • Antalya 23 °C
  • Muğla 24 °C
  • Çanakkale 25 °C

İstanbullines'in önceliği yüzde yüz müşteri memnuniyeti

İstanbullines'in önceliği yüzde yüz müşteri memnuniyeti
Eskihisar-Topçular (Tavşanlı) hattında feribotlarla hizmet veren İstanbullines “İstanbullines Hizmet Kültürü Geliştirme Projesi’’ kapsamında tüm personeline eğitim vermeye başladı

Rekabette farklılaşmanın müşteri memnuniyetinden geçtiği hizmet sektöründe, kurum kültürünün en alt seviye çalışana dahi benimsetilmesinin önemine inanan İstanbullines, BNB Eğitim Danışmanlığı işbirliği ile “İstanbullines Hizmet Kültürü Geliştirme Projesi’’ kapsamında tüm personeline eğitim vermeye başladı. Proje kapsamında gerçekleştirilecek eğitimlerin ilki 12 Kasım Çarşamba günü Girişimci İşadamları Vakfı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

İstanbul. Eskihisar-Topçular (Tavşanlı) hattında servis veren iki firmadan biri olan İstanbullines, yolcularına butik taşımacılık tecrübesini yaşatabilmek için çalışmalarına devam ediyor. Çalışanlarının, hem yaptıkları işte en iyi olmaları, hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlamaları amacıyla BNB Eğitim Danışmanlığı desteği ile başlatılan “İstanbullines Hizmet Kültürü Geliştirme Projesi’’ndeki farklı eğitim programları ile tüm İstanbullines çalışanları için özel olarak hazırlanıyor. 10-12 kişilik gruplar halinde anlatım ve uygulamalı olarak hazırlanan eğitimin ilk etabı; kara personeli, vardiya amirleri, gişe personeli ve meydancıların katılımı ile gerçekleşti.  Kasım ayındaki eğitimler haftada iki gün; Aralık ayında gerçekleşecek eğitimler ise, haftada dört gün olarak organize edildi.

Hizmet sektöründe başarının en önemli faktörü olan yetişmiş insan faktörünün bilincinde olan İstanbullines, çalışanlarının hizmet sektörünün genel yaklaşımına dair bilgi ve görgülerinin geliştirilmesi için çalışmalar yürütüyor. Çalışanlarının gelişimlerini ve eğitimlerini sürekli hale getirmek adına BNB Eğitim Danışmanlığı ile işbirliği gerçekleştiren İstanbullines, çağrı merkezi personelinden, kara personeline; beyaz yakalılardan gemi personeline kadar tüm çalışanlarını bu eğitime dahil ediyor.

İSTANBULİNES HAKKINDA

İstanbullines,, Negmar Denizcilik ve Yatırım A.Ş. markası olarak 2006 yılında doğdu. Aynı yıl Marmara denizindeki ilk hattını Ambarlı-Bandırma arasında İstanbul N ve Bostan N isimli 2 RoRo gemisi satın alarak açtı.  2013 yılında ise, tek firmanın tekelinde olan Eskihisar-Topçular hattına Bahariye, Muradiye ve Selimiye isminde 3 yeni gemi yatırımı ile giriş yaparak, bu hattaki tekelleşmeyi fiilen kaldırdı. İstanbullines açıldığı günden bu yana, 1 milyonun üzerinde araç ve 4 milyona yakın yolcuyu Eskihisar Topçular (Tavşanlı) hattında misafir etti.

İstanbullines, Marmara’daki servis kalitesinin yükseltilmesi hedefleri doğrultusunda Eskihisar Tavşanlı hattında birçok yeniliğin öncüsü oldu. HGS, kredi kartı ile ödeme, mobil uygulamalar ve uyguladığı kampanyalar ile hizmette farklılaşan İstanbullines,, hizmetlerine her gün bir yenisini daha ekliyor.

istanbul_lines_egitim.jpg

istanbul_lines_egitim1.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim