Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada, "İstanbul Boğazı gemi trafiği, kısıtlı görüş (sis) nedeniyle çift yönde ve geçici olarak askıya alındı" bilgisi verildi.
DENİZ HABER AJANSI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada, "İstanbul Boğazı gemi trafiği, kısıtlı görüş (sis) nedeniyle çift yönde ve geçici olarak askıya alındı" bilgisi verildi.
DENİZ HABER AJANSI
İran'da kritik gaz tesisi vuruldu! 'ABD onay verdi' iddiasıİran, ABD ve İsrail'in hava saldırılarında Güney Pars doğal gaz sahası ile Asaluyeh'deki petrol ve petrokimya tesislerinin hedef alındığını bildirdi. Savaşın başlangıcından bu yana ilk kez İran'ın üretim tesislerinin vurulması, petrol piyasasında yeniden tansiyonu yükseltti.
İhracatçılar, Antalya-Trieste Ro-Ro hattı için düğmeye bastıBAİB Başkan Yardımcısı Ramazan Keskin, başta yaş meyve sebze olmak üzere gıda ile diğer ürünlerin Avrupa pazarına ulaşması için Antalya Limanı ile İtalya’nın Trieste limanı arasında RO-RO seferleri yapılması için seferberlik başlatacaklarını bildirdi.
Piri Reis Denizcilik Vakfı sektörü iftarda buluşturduPiri Reis Denizcilik Vakfı Mütevelli Heyeti, vakfın 30. kuruluş yılı dolayısıyla düzenlenen geleneksel iftar programında bir araya geldi.
USS Gerald R. Ford yeniden Girit’e dönüyorABD Donanması'na ait USS Gerald R. Ford uçak gemisi yangının ardından görev bölgesinden ayrılarak Yunanistan'ın Girit Adası'ndaki Souda Deniz Üssü'ne dönmeye hazırlanıyor.
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı