• BIST 11189.5
  • Altın 5731.616
  • Dolar 42.549
  • Euro 49.5406
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 11 °C
  • Antalya 11 °C
  • Muğla 10 °C
  • Çanakkale 9 °C

İskenderun'da liman sağlık ve güvenlik toplantısı yapıldı

İskenderun'da liman sağlık ve güvenlik toplantısı yapıldı
İskenderun ilçesinde gerçekleştirilen Liman sağlık ve güvenlik toplantısında coronavirüs önlemleri ile ilgili sunum yapıldı.

Kaymakam İskender Yönden’in başkanlığında toplantıya, Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara ve Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da katıldı.

‘Liman Sağlık ve Güvenlik’ Toplantısında Hudutların, gemilerin ve liman tesislerinde uygulanmakta olan genel güvenlik tedbirlerinin yanı sıra viral enfeksiyon ve coronavirüsüne yönelik de genel bilgilendirme yapıldı.

Sunum yapan İskenderun Sahil Sağlık Denetleme Merkezi Sorumlusu Dr. Yusuf Coşkun, yabancı ülkelerden bölge limanlarına gelen gemiler ve gemi mürettebatı ile ilgili sağlık ve hijyen açısından alınan tedbir ve önlemler gözden geçirilerek, viral enfeksiyon ve corona virüse karşı kurumsal tedbirlerin, kişisel hijyene hassasiyet gösterilmesinin önem ve önceliğine dikkat çekildi.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim