Beş yıldır Alanya Limanı'nı işleten ALİDAŞ, Antalya Limanını işletmeye talip olan Antalyalı işadamlarına örnek oldu. ALİDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Taç, işadamlarına tecrübelerini anlattı. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin yan ısıra Alanya Limanı Denizcilik İşletmesi Anonim Şirketi (ALİDAŞ) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de sürdüren Kerim Taç, önceki gün ATSO’nun konuğu oldu.
ALİDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Taç, toplantıda liman ihalesinin alınması ve işletilmesi konusunda bilgilerini aktardı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın yıllar önce ALTSO'nun yaptığını yapmaya çalıştığını hatırlatan Taç, "Biz konuyla ilgili deneyimlerimizi arkadaşlarımıza aktardık. Onlar da memnun oldu" dedi. Alanya Limanı'nın işletmesini 2000 yılında 30 yıllığına devletten kiralandığını ve 5 yıldır işletmesini yaptıklarını ifade eden Taç, "Alanya'nın Antalya'ya model olması beni mutlu etti" dedi.DenizHaber.Com
İşadamlarına örnek model:ALİDAŞ

Beş yıldır Alanya Limanı'nı işleten Alanya Limanı Denizcilik İşletmesi Anonim Şirketi, (ALİDAŞ) Antalya Limanını işletmeye talip olan Antalyalı işadamlarına örnek oldu.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Albayrak Grubu ve UND, Hazar’da Ro-Ro kuruyorUND, Albayrak Grubu ve Kazakistan Demiryolları (KTZ) arasında Hazar Denizi’nde çok paydaşlı, sürdürülebilir ve modern bir Ro-Ro hizmeti kurulmasına yönelik Mutabakat Zaptı imzalandı. Girişime Azerbaycan da katılacak.
Fırtına koptu! 5 tekne ve 1 yat alabora olduİskenderun’da gece boyunca etkili olan fırtına, balıkçı barınağında büyük hasara neden oldu. Barınaktaki 5 tekne ve bir yat suya gömüldü.
S2093 NB’yi, YALTES modernize ediyorYALTES, mayın avlama gemilerinde kullanılan sonarların modernizasyonu için İstanbul Tersanesi Komutanlığı ile sözleşme imzaladı.
İDO Yalova’ya ‘Erişilebilirlik Belgesi’ verildiİDO Yalova Terminali, Dünya Engelliler Günü kapsamında engelsiz seyahati destekleyen adımlarıyla erişilebilirlik belgesine sahip oldu.ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
























