• BIST 9548.09
  • Altın 2499.945
  • Dolar 32.4881
  • Euro 34.5791
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 22 °C

İMEAK DTO Şube başkanları, seçimleri yorumladı

İMEAK DTO Şube başkanları, seçimleri yorumladı
İMEAK Deniz Ticaret Odası Merkez Yönetimi seçimlerinde oy verme işlemi devam ederken, Deniz Ticaret Odası Şubeleri'nin seçilmiş başkanları, merkez yönetimi seçimlerini DenizHaber.TV'ye yorumladı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Merkez Yönetimi seçimleri, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde devam ediyor. 09.00'da başlayan oy verme işlemi 17.00'a kadar sürecek. Mavi ve beyaz listenin yarıştığı seçimlerde, İMEAK Deniz Ticaret Omidası Yeni Yönetim Kurulu başkanı bugün seçilecek. 

İMEAK Deniz Ticaret Odası seçimlerinde mecvut Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ve Tamer Kıran, başkanlık için yarışıyor.

Geçtiğimiz haftalarda 8 şubenin seçimleri tamamlanmış ve yeni başkanlar belli olmuştu. Mavi listeyle aday olan İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi'nin seçilmiş başkanı Ahmet Çetin, hem yeni dönemde Antalya Şubesi'nde yapacağı icraatları anlattı hem de seçimleri yorumladı.

'Antalya olarak biz pazartesiden itibaren çalışmaya başlayacağız.' diyen Çetin, 'Herkese hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi'de yapacakları çalışmalar hakkında konuşan Çetin; 'İlk önce ilçelerimizi ziyaret edeceğiz, sonrasında acil sorunları çözmeye çalışacağız.' dedi.

İMEAK DTO Antalya Şubesi Başkanı Ahmet Çetin; iki adaya da başarılar dilediğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü; 'Gördüğüm kadarıyla seçimler güzel geçiyor. Büyük bir katılım var. Bu bize üyelerin sektöre ve odalara sahip çıktığını gösterir. Bu beni çok mutlu etti. Katılım çok olunca bize daha çok heyecan veriyor.'

'Bu seçimde kazanan denizcilik olacak'

İMEAK DTO İzmir Şubesi seçilmiş Başkanı Yusuf Öztürk, seçim sürecinin uzun ve yıpratıcı olduğunu dile getirerek adeta bir demokrasi şenliğine dönüştüğünü söyledi. Öztürk, iki tarafında yorulduğunu, kaybeden bir taraf olmadığını denizciliğin kazanacağını belirtti.

'Güzel olan herşey denizciler için olsun'

Antalya seçimleriyle ilgili iptal süreciyle ilgili şunları kaydetti; "İzmir de de itirazlar vardı ve itiraz reddedildi. İl seçimde de reddedildiktren sonra tasdik olundu. Her seçimde sorunlar çıkabiliyor. Duyarsız kalmak mümkün değil. Antalya ve Bodrumun seçimlerini birebir izledim. Birtakım sıkıntılar gördüm. Ümit ediyorum ki doğru olan ortaya çıkar. Bodrum seçiminin iptal olması, bir şeylerin olduğunu gösteriyor. Güzel olan herşey denizciler için olsun."

Öztürk, seçime kaç kişinin katılacağı hakkında net bir sayı veremeyeceğini, 4 bine yakın üyenin oy kullanacağının tahmin edildiğini söyledi.

Buse ÜRGİR- Büşra IŞIK / DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim