• BIST 14012.42
  • Altın 6898.08
  • Dolar 48.3814
  • Euro 56.1226
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 25 °C
  • Muğla 22 °C
  • Çanakkale 21 °C

Halil Bağlı İMEAK DTO Marmaris için yeniden aday

Halil Bağlı İMEAK DTO Marmaris için yeniden aday
İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bağlı, ekim ayında yapılması beklenen oda organ seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Adayı Halil Bağlı, yayınladığı adaylık açıklamasıyla yeni dönemde yeniden göreve talip olduğunu duyurdu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bağlı, yapılacak oda seçimlerinde yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı. 2018 yılından bu yana yürütülen çalışmalara değinen Halil Bağlı açıklamasında, "Değerli Denizcilik Camiasının Kıymetli Üyeleri, 2018 yılından bu yana İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi’nde üstlendiğimiz görevlerde, bölgemiz denizcilik sektörünün gelişmesi, üyelerimizin sorunlarının çözülmesi ve sektörümüzün daha güçlü bir şekilde temsil edilmesi için büyük bir gayretle çalıştık." ifadelerini kullandı.

"Şeffaf ve Çözüm Odaklı Yönetim Anlayışı"

Yeni dönemdeki yönetim hedeflerini paylaşan Bağlı, "Bugün geldiğimiz noktada, edindiğimiz tecrübe ve birikimimizi yeni döneme taşıma sorumluluğuyla, daha aktif, şeffaf, katılımcı ve çözüm odaklı, üyelerimizin sesini daha güçlü duyuran, sorunlarını ilgili kurumlara taşıyan ve çözüm için sonuç alıncaya kadar takip eden bir yönetim anlayışını sürdürmeye devam edeceğiz. Marmaris’in denizcilik potansiyelinin çok daha ileri noktalara taşınması için tüm paydaşlarımızın ortak akılla hareket ettiği güçlü bir yapı oluşturulması en önemli önceliklerimiz arasında olacaktır." dedi.

Odanın üyelere yaklaşımını vurgulayan Halil Bağlı, "Bizim anlayışımızda Oda, yalnızca seçim dönemlerinde değil, her zaman üyelerinin yanında olan bir kurumdur. Bu nedenle önümüzdeki dönemde de geçmişte olduğu gibi kapımız herkese açık, her zaman ulaşılabilir, sözümüz şeffaf, yaklaşımımız katılımcı ve çalışma anlayışımız çözüm odaklı olacaktır." açıklamasında bulundu.

"Yeniden Aday Olduğumu Açıklıyorum"

Destek veren üyelere teşekkür ederek sözlerini tamamlayan Bağlı, "2018’den bugüne kadar güvenen bizlere destek veren ve yol arkadaşlığı yapan tüm üyelerimize teşekkür ediyor; yeni dönemde de aynı inanç, kararlılık ve sorumluluk duygusuyla hizmet etmek için İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şube Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden aday olduğumu açıklıyorum." ifadelerine yer verdi.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim