• BIST 11233.66
  • Altın 5860.215
  • Dolar 42.6662
  • Euro 50.0872
  • İstanbul 5 °C
  • Ankara -2 °C
  • İzmir 6 °C
  • Antalya 10 °C
  • Muğla 3 °C
  • Çanakkale 4 °C

Gölcük Tabiat Parkı ihalesi iptal edildi

Gölcük Tabiat Parkı ihalesi iptal edildi
Gölcük Tabiat Parkı'na 19 odalı dağ köşkü ile 25 bungalov yapımı ve Göl gazinosunun özel işletmeye verilmesiyle ilgili ihale iptal edildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Bolu Belediyesi'ne 2012 yılında 29 yıllığına kiralanan Gölcük Tabiat Parkı için 19 Aralık'ta ihale yapıldı. İhale kapsamında 19 odalı dağ köşkü ile 25 bungalov yapımı ve Göl Gazinosu'nun özel işletmeye verilmesi yer alıyordu.

12 firmanın katıldığı ihaleyi Muhammet Tokcan'ın kardeşi Düzceli işadamı Kurtuluş Tokcan aylık 116 bin TL teklif vererek kazandı.

İhale ile ilgili kesin kararın verilmesi için Bolu Belediyesi Encümeni tarafından cuma günü toplantı yapılmış, karara varılamayan toplantı bugüne ertelenmişti. Bolu Belediye Meclisi Salonu'nda düzenlenen toplantıda ihalenin iptal edilmesine karar verildi.

Parkın ihaleye çıkması, birçok sivil toplum kuruluşu tarafından da protesto edilmişti.

 

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim