• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 23 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 18 °C

Global Run Bodrum, ‘En İyi Spor Etkinliği Özel Ödülü’nü aldı

Global Run Bodrum, ‘En İyi Spor Etkinliği Özel Ödülü’nü aldı
Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği’nin sosyal sorumluluk partnerliği ile düzenlenenGlobal Run Bodrum, 7. ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Ödülleri kapsamında ‘En İyi Spor Etkinliği Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Türkiye’nin kesintisiz devam eden sayılı atletizm etkinlikleri arasında yer alan Global Run Bodrum, 7. ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Ödülleri kapsamında En İyi Spor Etkinliği Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

‘İyilik Koşusu’ olarak her yıl Global Yatırım Holding desteğiyle gerçekleşen Global Run Bodrum, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği’nin sosyal sorumluluk partnerliği ile düzenleniyor.

Global Run adına ödülü, Global Yatırım Holding ile her yıl etkinlik yönetimini yapan Nirvana Plus birlikte aldı. Global Run Bodrum’un altıncısı 28 Nisan’da yarı maraton olarak koşulacak.

Bir Bodrum geleneği haline gelen ve Türkiye’nin kesintisiz devam eden sayılı atletizm etkinlikleri arasında yer alan Global Run Bodrum, 7. ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Ödülleri’nde En İyi Spor Etkinliği Jüri Özel Ödülü aldı.

Her yıl Global Yatırım Holding desteğiyle gerçekleşen Global Run Bodrum, bir ‘İyilik Koşusu’ olarak düzenleniyor. Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği’nin sosyal sorumluluk partnerliği ile gerçekleşen yarışın kayıt ücretleri derneğin faaliyetleri için bağışlanıyor.

BODRUM’U KAPSIYOR

Global Run adına ödülü, Global Yatırım Holding ile her yıl etkinlik yönetimini yapan Nirvana Plus birlikte aldı.

Global Yatırım Holding Genel Sekreteri Gökhan Özer, “2014 yılında yola çıktığımızda sosyal sorumluluk öncelikli hedefimizdi. Ancak parkurlarımızı kent merkezinden geçirerek ve her yıl nisan sonunda düzenleyerek, turizm sezonu açılışında Bodrum’u kapsayacak festival benzeri bir etkinliğe dönüştürdük” dedi.

global_run_bodrum.jpg

YURTDIŞINA TAŞINDI

Global Run Bodrum’un ilk kez düzenlendiği 2014 sonrasında yurt dışına taşınarak Karadağ, Malta, İtalya, Küba ve İspanya’da koşulan Global Run Serisi’nin başlangıcını oluşturduğuna dikkat çeken Global Run Yarış Koordinatörü Avukat Fırat Namlı, “Kesintisiz devam eden bir atletizm organizasyonunu aynı zamanda uluslararası çapta sürdürmeyi başarmamızda, Global Run Bodrum’a her yıl artan ilgi gösteren yarış severler ve Bodrum halkının sahip çıkması önemli bir paya sahip” diye konuştu.

KATILIMCI SAYISI HER YIL ARTIYOR

Nirvana Plus Kurucusu Selen Even ise Global Run Bodrum’un Türkiye Atletizm Federasyonu’nun Özel Yol Yarışı Faaliyet Takvimi’nde yer aldığını vurguladı.

Even, “Katılımcı sayısı her yıl giderek artıyor. Bunun en büyük getirisi ise insanların koşu sporuna yöneliyor olması, Bodrum’un en güzel zamanında yarış ve doğa severleri bir araya getirmesi, Bodrum halkı ve esnafına katkı sağlaması” dedi. Even, Parıltı Göremeyen Çocuklara Destek Derneği’nin sosyal sorumluluk partnerliği ile görme engellilerin de koşu yarışı deneyimi yaşamasına aracılık ettiklerini ifade etti.

global_run_bodrum_2.jpg

İKİNCİ ÖDÜL

Global Run Bodrum’un üç farklı yapının uyum içinde çalışmasıyla her yıl hayat bulduğunu söyleyen Even, “Ayrıca kamu kuruluşları ve Bodrum halkının işbirliği sayesinde her yıl çıtayı yükselten bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. 2017 yılında da En İyi Spor Etkinliği ödülü almıştık. Bir kez daha seçkin isimlerden oluşan bir jüri tarafından ödüle layık görülmek, doğru yolda ilerlemeye devam ettiğimizi gösteriyor” şeklinde konuştu.

28 NİSAN’DA YARI MARATON

Altıncısı 28 Nisan’da koşulacak Global Run Bodrum’un 5K ve 10K parkurlarına bu yıl 21K yarı maraton eklendi. Engellilerin ücretsiz katılabildiği Global Run Bodrum’da aynı zamanda çocukların spor yapma alışkanlığı kazanması misyonu nedeniyle 4 – 9 yaş arası için 500 metrelik Minik Adımlar Parkuru olacak.

global_run_bodrum_1.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim