• BIST 9019.57
  • Altın 4152.823
  • Dolar 39.1557
  • Euro 44.472
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 15 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 17 °C

Gezi teknesi Beydağ Barajı'na indirildi

Gezi teknesi Beydağ Barajı'na indirildi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ Belediyesi, Beydağ Su Gönülleri Kooperatifi işbirliğiyle İZKA projesi kapsamında alınan gezi teknesi Beydağ Baraj gölüne indirildi.

İzmir Beydağ'da alternatif turizmi geliştirmek için 350 bin liraya alınan 26 kişilik gezi teknesi Beydağ Barajı'na düzenlenen törenle indirildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ Belediyesi, Beydağ Su Gönülleri Kooperatifi'nin İZKA projesi kapsamında ortaklaşa aldığı gezi teknesi bir süre önce İzmir Körfezi'nde denendi. 

Teknenin suya indirilmesinin ardından konuşan Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, "Gördüğünüz gibi su ürünlerine ait büyük teknemizi bugün suya indirdik. Bölge turizmine bir şeyler kazandırması ve alternatif turizm oluşturmasını amaçlıyoruz. Sadece Beydağ ilçesi için değil, Kiraz, Ödemiş ve Tire gibi bölgedeki yakın ilçedeki insanları da doğa ve su turizmiyle iç içe olsun istedik" dedi. 

Proje ortaklarından Beydağ Barajı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Saydam ise, "Bu projenin hayata geçmesinde emeği olan herkesi teşekkürü borç biliriz. Çünkü tek başımıza kooperatif olarak üstesinden gelebileceğimiz bir proje değildi" diye konuştu.

Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, tekne turlarının 15-20 içinde başlayacağını söyledi.

beydagi.jpg

beydagi1.jpg

beydagi2.jpg

beydagi3.jpg

beydagi4.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim