Çanakkale Boğazı ile adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Geyikli'den 15.00 ve 19.00, Bozcaada'dan 14.00 ve 18.00 saatlerindeki seferler gerçekleştirilemeyecek.
DENİZ HABER AJANSI

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Geyikli'den 15.00 ve 19.00, Bozcaada'dan 14.00 ve 18.00 saatlerindeki seferler gerçekleştirilemeyecek.
DENİZ HABER AJANSI
ABD ile İran anlaştı iddiası!: Yaptırımlar kalkacak, Hürmüz açılacak!Henüz resmi onay almayan metnin, nükleer sorunların çözümü için 60 günlük müzakere takvimi oluşturulmasından ekonomik yaptırımlara, Hürmüz Boğazı'nın 30 gün içinde yeniden açılmasından bölgedeki askeri varlığa kadar kritik başlıklar içerdiği bildirildi.
Çeşme çıkışlı kruvaziyer gemisi Yunanistan’da tutuklandıMiray Cruises şirketine ait M/V Gemini gemiye, Türk bankasının müdahalesiyle haciz konuldu. Yunanistan’ın Karistos Limanı’nda tutuklanan gemideki yakıt ve kumanyanın tükenmek üzere olduğu, mürettebatın gemiyi terk etmeye hazırlandığı bildirildi.
Mersin’de tekne yangını: 6 tekne kullanılamaz hale geldiMersin'in Silifke ilçesi sahilinde bir teknede çıkan yangın diğer teknelere sıçradı. Olayda teknelerden 6'sı yanarak kullanılamaz hale geldi.
TMSF, Savunma şirketi Assan Group satışa çıkardıTasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyım olarak atandığı Assan Group Makine Savunma Sanayi AŞ'ye ait varlıklardan oluşturulan Assan Group Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün cebri icra yoluyla satışa çıkarıldığını duyurdu.
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı