• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 10 °C

Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası 38. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası 38. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı
GEMİMO38.Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart 2016 tarihinde Gündüz Aybay Denizcilik merkezinde gerçekleştirildi.Yeni Yönetimin belirlendiği toplantıda Ferahmuz Aşkın başkanlık koltuğuna oturdu.

TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO) 38.Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart Cumartesi günü Gündüz Aybay Denizcilik merkezinde  gerçekleştirildi. 19 Mart'ta  yapılan Genel Kurul Toplantısında 37. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın açılışı yaparak gündem gereği divan kurulunun oluşturulması için haziruna yöneldi. Divan Başkanlığına A.İlker Meşe , Divan Başkan Yardımcılığına Murat Akpınar, Divan Katipliklerine de Filiz Aksoy ve   Nilgün Baldoğan oy birliği ile seçilerek Divan Kurulu oluşturuldu.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu ve 37. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz 

Aşkın bir açılış konuşması yaptı. TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı’nın, mesajı Genel Sekreter Salih Bilal tarafından ,ayrıca çeşitli kurum ,kuruluş ve kişilerden gelen tebrik ve başarı telgrafları divan başkanlığınca okundu.

Daha sonra kardeş sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine söz verildi. Sırasıyla TOBB DTO Konsey Başkanı Erol Yücel Konuşma yaptı, YTÜ Gemi İnşaa Mühendisliği Bölümü dekanı Prof.Dr.Bahri Şahin , İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Oğuz Salim Söğüt , Türkiye  Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli , Defav Yönetim Kurulu Başkanı .Bülend Temur , Gemimo İzmir Şb.Başkanı Bora Kayacan  geçmiş dönem yönetim kuruluna teşekkür ederek seçilecek olan yönetim kuruluna başarı dileklerini sundular.

Daha sonra 37. Dönem Genel Sekreteri Salih Bilal Çalışma Raporunu, 37. Dönem Muhasip Üyesi Yaşar Canca Mali Raporu, Murat Nurova ise Denetleme Raporunu okudu.Raporların değerlendirmesi yapıldı ve oylamaya geçildi. Tüm raporlar Genel Kurul tarafından oybirliği ile aklandı. Divan Başkanı A.İlker Meşe  37. Dönem Yönetim Kurulunu kutladı ve eski yönetim kurulu salondan büyük alkış aldı. 37. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın kürsüye gelerek bir teşekkür konuşması yaptı. 37. Dönem bütçe tasarısı Muhasip Üye Yaşar Canca tarafından açıklandı. Oylamaya sunuldu ve muhammen bütçe oy birliği ile kabul edildi.

Ayrıca ; iktisadi İşletme kurulma yetkisi istenmesi ve Kabataş Ömer Avni Mahallesinde bulunan taşınmazın satılması için gerekçeler açıklandı ve yetki istendi , ve yeni seçilecek yönetim kurulu ilgili maddeler ile ilgili yetkilendirildi.Sonuçların açıklanmasından sonra bir değerlendirme yapan Feramuz Aşkın iki gün süren genel kurula katılan tüm delegelere, katılımcılara ve kendilerine gerçekleştirdikleri çalışmalarda destek veren  kurum ,kuruluş ve kişilere teşekkür etti. 

Kabataş Ömer Avni Mahallesinde bulunan taşınmazın satılması ve  akabinde yeni bir taşınmaz satın alınıp- taşınılması planının  Gemimo’ya ek aktiviteler katacağını ve gerçekleştirilmesi planlanan yeni faaliyetler olduğu hakkında bilgilendirmede bulunarak , Gemimo’nun  Deniz Ulaştırma İsletme Mühendislerinin de (güverte bölümü) üye olmalarından sonra daha da güçlendiğini belirten Feramuz Aşkın, yeni yönetimde  Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisinin de görev alacağının altını çizdi. 

Ayrıca İŞKUR yetkililerince sektörü bilgilendirme toplantısı yapılarak programın işleyişi konusunda bir sunum gerçekleştirileceğinin ve sunuma müteakip öğrencilerin uzakyol gemi  ve atölye stajlarıyla ilgili sorunlara çözüm sunmak üzere Tmmob Gemimo ve İş Kur arasında  ortak bir protokol imzalanacağı hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Aşkın, yapılacak olan ilk Yönetim Kurulu Toplantısında görev dağılımı ile birlikte yeni dönemdeki çalışma programının da üyelerle paylaşılacağını belirtti. 

Dilekler ve temenniler bölümünün ardından seçime katılacak adayların dilekçeleri alındı ve toplantı sona erdi. Ertesi gün sandığa gitmek üzere seçim duyurusunda bulunan Divan Başkanı A.İlker Meşe  toplantıyı sonlandırdı.

20 Mart 2016 Pazar günü oy sandıklarına giden üyelerin oyları sayıldıktan ve İlçe seçim kurulu onayından ve  toplanan ilk yönetim kurulundan sonra  38. Dönem Yönetim Kurulu belirlenip görev dağılımı gerçekleştirildi.

TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO) 19 -20 Mart  2016 tarihlerinde geçekleşen 38. Olağan Genel Kurul Toplantısının ardından yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında oy birliği ile görev dağılımı belirlendi.

YÖNETİM KURUL ASİL ÜYELERİ 

1. FERAMUZ AŞKIN: Başkan 

2. A.YAŞAR CANCA: 2.Başkan 

3. SEDA TURHAN: Genel Sekreter

4. SALİH BİLAL: Muhasip Üye 

5. CEMALETTİN ŞEVLİ: Üye

6. SELÇUK NAS: Üye 

7. ADNAN PARLAK :Üye

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

1. MURAT AKPINAR

2. GİZEM ÇEVİK

3. GÖRKEM KÖKKÜLÜNK

4. SENA NOMAK

5. SALİHA SAADET KALENDER

6. BURAK GÜRHAN ALKOÇ

7. AYŞE ASLI BAŞAK

DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER 

1. MEHMET AKÇA

2. CEM MOHAN

3. M.HİKMET ELMÜTEVELLİH 

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER

1. YAŞAR  ÇOBAN

2. KARNİK BİNGÜL

3. NAŞİT YAMANYAR

TMMOB BİRLİK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

1. ALPER DİNÇ

2. FERAMUZ AŞKIN

3. SALİH BİLAL

TMMOB BİRLİK YÜKSEK ONUR KURULU ÜYELERİ

1. ERKAN DERELİ

TMMOB BİRLİK DENETÇİSİ

2. NİHAT ASAN

TMMOB BİRLİK GENEL KURUL ASIL ÜYELER

1. FERAMUZ AŞKIN

2. ALPER DİNÇ

3. SALİH BİLAL

4. A.YAŞAR CANCA

5. SELÇUK NAS

6. SEDA TURHAN

7. CEMALETTİN ŞEVLİ

8. ADNAN PARLAK 

9. SENA NOMAK

10. MURAT AKPINAR

11. GİZEM ÇEVİK

12. GÖRKEM KÖKKÜLÜNK

13. SALİHA SAADET KALENDER

14. BURAK GÜRHAN ALKOÇ

15. AYŞE ASLI BAŞAK

16. DERYA YENİCE OFLU

17. ERKAN DERELİ

18. TANJU KURTULUŞ

19. MEHMET AKÇA

20. ALPER KILIÇ

21. CENGİZ KILIÇ

22. ERSOY EVREN

23. NİHAT ASAN

TMMOB BİRLİK GENEL KURUL YEDEK ÜYELER

1. A.YAŞAR ÇOBAN

2. NAŞİT YAMANYAR

3. KARNİK BİNGÜL

4. M.HİKMET ELTÜVELLİH

ONUR KURULU ASIL ÜYELERİ

1. FAHRETTİN KÜÇÜKŞAHİN

2. MEHMET MURAT NUROVA

3. A.İLKER MEŞE

4. HASAN ÇAYLAK

5. AKİF TUNA

ONUR KURULU YEDEK ÜYELERİ

1. HALİT HOŞKAN 

2. YAŞAR ÇOBAN 

3. SÜLEYMAN KAZAN 

4. MEHMET AKÇA

5. AHMET BÖLÜK

gemimo-002.jpg

gemimo1-002.jpg

gemimo2-001.jpg

gemimo3-001.jpg

gemimo4.jpg

gemimo5.jpg

gemimo6.jpg

gemimo7.jpg

gemimo8.jpg

gemimo9.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim