• BIST 9476.65
  • Altın 2505.594
  • Dolar 32.5977
  • Euro 34.7878
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 14 °C

Gemi Makineleri İşletme Mühendisler Odası'dan Ankara çıkarması

Gemi Makineleri İşletme Mühendisler Odası'dan Ankara çıkarması
Gemi Makineleri İşletme Mühendisler Odası (GEMİMO) Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri Ankara'ya çıkarma yaptı. Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ı ziyaret etti.

TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisler Odası ( TMMOB GEMİMO) Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri Ankara'ya çıkarma yaptı. Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ı ziyaret eden GEMİMO heyeti, güncel konuları görüştü. 

Heyette Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın ile birlikte Genel Sekreter Seda Turhan, Muhasip Üye Salih Bilal, 2. Başkan Yaşar Canca, Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Kalender, Murat Akpınar ve Görkem Gökkülünk de heyette yer aldı. Aynı zamanda TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisler Odası (TMMOB GEMİMO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli'de, heyete Ankara'dan katılarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a yapılan ziyarete eşlik etti. 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bakan Arslan tarafından kabul edilen heyet, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a bir plaket hediye etti. 

TMMOB GEMİMO Heyeti daha sonra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka'yı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Özkan Poyraz'ı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Hızırreis Deniz'i de makamlarında ziyaret ederek bir süre görüşüp, kendilerine plaket hediye etti.

Daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı'na geçen heyet, burada Bakan İsmet Yılmaz tarafından kabul edildi. Yönetim kurulu Başkanı Feramuz Aşkın, Bakan Yılmaz'a da Odanın bir plaketini hediye etti. 

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisler Odası Başkanı Feramuz Aşkın; " Sayın Bakanlarımız göreve geldikten sonra kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunamamıştık. Hem bu dileklerimizi aktardık hem de hem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile, denizciliğimizin geliştirilmesi adına hep birlikte neler yapılabileceğinin fikir alışverişinde bulunduk. Gri liste bölgesinden hızla uzaklaşmamızın önemi konusunda mutabık kaldık. Her ne kadar bu durum geçmiş bir kaç yılın birikimi olsa da bugünkü noktada düzeltilmesi için acil eylem planını bizlerin yapması lazım. Kendilerini ayrıca 24-25 Ekim tarihlerinde Bodrum'da yapacağımız Uluslararası Sempozyuma da davet ettik" şeklinde konuştu.

ahmetarslan_f.jpggemimo_o.jpgcemalettinsevli.jpgsuathayriaka_f.jpgismetozel_f.jpg

 

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim