• BIST 11189.5
  • Altın 5728.718
  • Dolar 42.5576
  • Euro 49.574
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 8 °C
  • İzmir 10 °C
  • Antalya 9 °C
  • Muğla 11 °C
  • Çanakkale 9 °C

GasLog Partners’in cirosu artarken, kârı azaldı!

GasLog Partners’in cirosu artarken, kârı azaldı!
Yunanistan merkezli LNG taşımacılığı şirketi GasLog Partners, 2017 yılının ikinci çeyreğinde 20 milyon 500 bin dolar kâr elde ettiğini açıkladı.

Yunanistan merkezli LNG taşımacılığı şirketi GasLog Partners, 2017 yılının ikinci çeyreğinde 20 milyon 500 bin dolar kâr elde ettiğini açıkladı.

Bu rakama göre şirketin kâr oranı geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 9 azaldı. 400 bin dolarlık net operasyon kâr artışına rağmen, düşüsün sebebi olarak, faiz oranlarının yükselmesiyle birlikte yaklaşık 2 milyon 300 bin dolar artan finansman maliyeti gösteriliyor.

Kârlılıktaki azalmaya rağmen şirketin ikinci çeyrek gelirleri geçen yıla göre yüzde 2 civarında bir artışla 65 milyon 200 bin dolar olarak gerçekleşti.

Bu ay içerisinde GasLog Partners 211 milyon dolar ödeyerek “GasLog Geneva” ismini verdiği tankerin alımını tamamlamış ve işletim hakkını Shell’e bağlı bir şirkete kiralama usulü ile devretmişti. Şirket birkaç ay önce de “GasLog Greece” isimli tankerin satın alımını gerçekleştirmişti. 

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim