• BIST 11311.31
  • Altın 5894.415
  • Dolar 42.6849
  • Euro 50.1852
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 11 °C
  • Antalya 10 °C
  • Muğla 9 °C
  • Çanakkale 11 °C

Fransız askeri terör saldırılarına karşı sahile indi

Fransız askeri terör saldırılarına karşı sahile indi
Fransa ordusu, terör örgütü DAEŞ'in Nice kentinde düzenlediği kamyon saldırısının ardından getirilen güvenlik önlemleri kapsamında askerlerini sahil kentlerine konuşlandırdı.

Fransa'nın Nice kentinde bir kamyon şoförünün Fransız Devrimi kutlamalarının yapıldığı sırada kamyonu kalabalığın üzerine sürmesi sonucu 85 kişi hayatını kaybederken 100'den fazla kişi de yaralanmıştı. Saldırının ardından Fransa'daki mevcut OHAL'in 3 ay daha uzatılmasına karar verildi.
Asker sahile indi

Fransa ordusu, terör örgütü DAEŞ'in Nice kentinde düzenlediği kamyon saldırısının ardından getirilen güvenlik önlemleri kapsamında askerlerini sahil kentlerine konuşlandırdı. Fransa'nın en ünlü tatil merkezlerinden St. tropez'in plajlarında asker devriye gezerken görüntülendi. Fransız polisi Nice ve Cannes kentleri arasında yer alan Jaun le Pins'te bir terör saldırısının engellendiğini açıklamıştı.

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim