• BIST 9008.92
  • Altın 2281.932
  • Dolar 32.3179
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 21 °C

Exposhipping Expomaritt İstanbul, Dubai Denizcilik Fuarı'nda tanıtıldı

Exposhipping Expomaritt İstanbul, Dubai Denizcilik Fuarı'nda tanıtıldı
Bu yıl 14. kez düzenlenecek olan Uluslararası Exposhipping EXPOMARITT İstanbul Gemi İnşa ve Yan Sanayi Fuarı, 31 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen Seatrade Maritime Middle East Fuarı’nda tanıtıldı.

Türk denizcilik sektörünün en önemli buluşma noktası olan Uluslararası Exposhipping EXPOMARITT İstanbul Gemi İnşa ve Yan Sanayi Fuarı’nın yurtdışında tanıtımı devam ediyor. 21-24 Mart 2017 tarihleri arasında Pendik Green Park Convention Center’da gerçekleştirilecek olan Exposhipping EXPOMARITT İstanbul, UBM tarafından 31 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen Seatrade Maritime Middle East Fuarı’nda tanıtıldı.

Türkiye’den Beşiktaş Tersanesi, Hakan Elektrik ve Otomasyon, Loça Tersane ve Mühendislik, Uzmar Tersanesi ve Özata Tersanesi gibi Türk gemi inşa sanayisinin önemli firmalarının katıldığı fuarda, Exposhipping EXPOMARITT İstanbul’un standı büyük ilgi gördü.

Exposhipping EXPOMARITT İstanbul’u İMEAK Deniz Ticaret Odası, Türk Deniz Eğitim Vakfı, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği, Gemi Sanayicileri Derneği, Türk Armatörler Birliği, Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası ve Gemi Brokerları Derneği başta olmak denizcilik sektöründeki tüm dernekler destekliyor.

EXPOMARITT İstanbul, 10 bin sektör profesyonelini ağırlamayı hedefliyor

Exposhipping EXPOMARITT İstanbul’da 40’dan fazla ülkeden, 600’den fazla markayı temsilen 200’ün üzerinde katılımcıyı; toplamda 50’den fazla ülkeden yaklaşık 10.000 denizcilik profesyonelini ağırlamayı hedeflediklerini anlatan UBM Türkiye Proje Danışmanı Esin Aslıhan Göksel, “Dubai de uluslararası katılımcı ve ziyaretçi hedef ülkelerimiz arasında yer alan önemli bir ülkeydi. Bu fuara katılarak bu coğrafyadaki tersane, armatör ve denizcilik kurumları ile başlatılan işbirliğinin temellerini güçlendirdik. Yurtdışı tanıtım atağımıza devam edeceğiz” dedi.

2015 yılında 13.’sü düzenlenen fuara 43 ülkeden 200’ün üzerinde firma ve 627 marka katılım gösterdi. Ayrıca 21 tersanenin katıldığı fuar, tersane sayısındaki bu rekor artış ile katılımcılar ve ziyaretçiler için önemli network olanakları sağladı. Toplamda 57 ülkeden gelen 7 binden fazla denizcilik profesyonelinin katıldığı fuarda ziyaretçilerin %8’i doğrudan sipariş verirken, %27’si ise sonradan sipariş vermek istediklerini belirtti. Fuarın bir ağ kurma etkinliğinin ötesine geçtiğini ve fuar ziyaretçilerinin satın alma gücünün de çok yüksek olduğunu gösteren bu rakamların 2017’de artırılacağı öngörülüyor.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim