• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 13 °C
  • Çanakkale 13 °C

EXPOMARITT Fuarı, SMM Hamburg Denizcilik Fuarı'nda dünya denizcilerine tanıtıldı

EXPOMARITT Fuarı, SMM Hamburg Denizcilik Fuarı'nda dünya denizcilerine tanıtıldı
UBM Fuarcılık tarafından 21-24 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan 14. Exposhipping EXPOMARITT İstanbul Gemi İnşa ve Yan Sanayii Fuarı, SMM Hamburg Denizcilik Fuarı’nda dünya denizcilerine tanıtıldı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası başta olmak üzere Türk Deniz Eğitim Vakfı, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği ile İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz Karadeniz Bölgeleri Gemi Sanayicileri Derneği’nin destekleriyle UBM Fuarcılık tarafından 21-24 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan 14. Exposhipping EXPOMARITT İstanbul Gemi İnşa ve Yan Sanayii Fuarı, SMM Hamburg Denizcilik Fuarı’nda dünya denizcilerine tanıtıldı.

Her yıl yaklaşık 100 ülkeden, 50 bin ziyaretçinin ve 2 bin firmanın katıldığı fuarda EXPOMARITT İstanbul’u tanıtan UBM ekibi, EXPOMARRIT İstanbul ile ilgili son gelişmeleri paylaşarak, tüm sektörü 21-24 Mart 2017’de İstanbul’a davet etti.

Armatörlük, gemi işletmeciliği, brokerlık, gemi kiralama, gemi alım-satımı, tersane işletmeciliği, yeni gemi inşa-bakım-onarımı, konteyner taşımacılığı, lojistik hizmetleri ile gemi inşa yan sanayi firmaları ve ilgili bankacılık, finans, sigortacılık ile eğitim kurumlarından ulusal ve uluslararası önemli firmalar ile öncü markaları bir araya getirecek olan 14. Exposhipping EXPOMARITT İstanbul Gemi İnşa ve Yan Sanayii Fuarı, SMM Hamburg Denizcilik Fuarı’nda dünya denizcilerine tanıtıldı. 

21-24 Mart 2017 tarihleri arasında Pendik Green Park Convention Center’da gerçekleştirilecek olan EXPOMARITT İstanbul, İMEAK Deniz Ticaret Odası, Türk Deniz Eğitim Vakfı (TÜDEV), Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) ile İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz Karadeniz Bölgeleri Gemi Sanayicileri Derneği (GESAD) başta olmak üzere ulusal ve uluslararası ilgili tüm kurum ve kuruluşlar tarafından destekleniyor. Beş kıtada 20’den fazla ülkedeki 5000 çalışanıyla her yıl 400 fuar ve benzeri etkinlik düzenleyen küresel pazarlama ve iletişim hizmetleri şirketi UBM tarafından düzenlenen 14. Exposhipping EXPOMARITT İstanbul’u SMM Hamburg Denizcilik Fuarı’nda tanıtan UBM ekibi, fuar ile ilgili son gelişmeleri paylaşarak, tüm sektörü 21-24 Mart 2017’de İstanbul a davet etti. Her yıl yaklaşık 100 ülkeden, 50 bin ziyaretçinin ve 2 bin firmanın katıldığı SMM Hamburg Denizcilik Fuarı’nda tanıtılan Exposhipping EXPOMARITT İstanbul büyük ilgi gördü.

Denizcilik fuarları alanında fark yaratan deneyim 

Exposhipping EXPOMARITT İstanbul, uluslararası fuar organizasyonları konusunda dünyanın en tecrübeli firmalarından UBM’in global bilgi birikimi sayesinde sektörün tüm uluslararası oyuncularını ve fikir liderlerini biraraya getiren bir fuar olma hedefi ile 14. kez düzenleniyor. Asya denizcilik sektörüne giriş için en önemli kapı olan, Asya’nın en büyük gemi inşa ve yan sanayi fuarı Marintec China’yı da düzenleyen UBM, sektör fuarcılığının dünya çapındaki önemli markaları Seatrade ve Marintec markaları ile pazarlama ve satış alanlarında yaptığı işbirlikleri sayesinde Exposhipping EXPOMARITT İstanbul Fuarı’nın çıtasını yükseltmeye devam ediyor. 

Exposhipping EXPOMARITT İstanbul, 10.000 sektör profesyonelini ağırlamayı hedefliyor 

Her yıl genişleyen katılımcı ve ziyaretçi profiliyle, yeni iş ortaklıklarına zemin oluşturmaya ve deniz ticaret hizmetleri sektöründeki son gelişmeleri takip etme imkanı sunmaya devam eden 14. Exposhipping EXPOMARITT İstanbul,  40’dan fazla ülkeden, 600’den fazla markayı temsilen 200’ün üzerinde katılımcıyı; toplamda 50’den fazla ülkeden yaklaşık 10.000 denizcilik profesyonelini ağırlamayı hedefliyor. 

2015 yılında 13.’sü düzenlenen fuara 43 ülkeden 200’ün üzerinde firma ve 627 marka katılım gösterdi. Ayrıca 21 tersanenin katıldığı fuar, tersane sayısındaki bu rekor artış ile katılımcılar ve ziyaretçiler için önemli network olanakları sağladı. Toplamda 57 ülkeden gelen 7 binden fazla denizcilik profesyonelinin katıldığı fuarda ziyaretçilerin %8’i doğrudan sipariş verirken, %27’si ise sonradan sipariş vermek istediklerini belirtti. Fuarın bir ağ kurma etkinliğinin ötesine geçtiğini ve fuar ziyaretçilerinin satın alma gücünün de çok yüksek olduğunu gösteren bu rakamların 2017’de artırılacağı öngörülüyor.

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim