• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 9 °C
  • Çanakkale 10 °C

Europort İstanbul Fuarı bugün açılıyor

Europort İstanbul Fuarı bugün  açılıyor
Europort İstanbul kapılarını açıyor. 20-23 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde, İMEAK Deniz Ticaret Odası adına, NTSR Fuarcılık ve AHOY Rotterdam işbirliği ile düzenleniyor.

DENİZHABER AJANSI VE İSTANBUL HABER AJANSI FUAR'DA YERİNİ ALACAK

12. Uluslararası Denizcilik Fuarı, Exposhipping Europort İstanbul bugün kapılarını açıyor.  20-23 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde, İMEAK Deniz Ticaret Odası adına, NTSR Fuarcılık ve AHOY Rotterdam işbirliği ile düzenleniyor.

Fuar 5174 sayılı kanun gereğince TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) izni ile düzenleniyor. 2013 yılında 11.000 metrekare alanda 37 ülkeden 300 ulusal ve uluslararası katılımcı, 700 marka, 35 ülkeden 7.000 ziyaretçiyi hedefleyen organizasyon, sektörün lider kurum ve kuruluşlarını, bürokratları, akademisyenleri ve uluslararası medyayı Europort İstanbul çatısı altında bir araya getiriyor.

Europort İstanbul Fuarı’na Tam Destek

IMEAK Deniz Ticaret Odası, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR), Gemi Sanayicileri Derneği'nin (GESAD) destekleriyle çalışmalarına devam eden Europort İstanbul Fuarı; ayrıca dünyadan Holland Marine Equipment Association, Romanian Shipbuilders Association, French Naval & Maritime Industry Group, Danish Marine Group, Korea International Trade Association ve Busan Economic Promotion Agency’nin destekleri ile, İstanbul’u denizciliğin global ticaretinin merkezi yapma yolunda hızla ilerliyor.

Denizcilik Sektörü Tüm Birimleri ile Europort İstanbul'da

Hedeflerine dünyadaki gelişmelere paralel yön veren Europort İstanbul Fuarı’nda; Gemi İnşa ve Yan Sanayi, Gemi Bakım-Onarım, Gemi Ekipman ve Teknolojileri, Brokerlik, Armatörlük, Denizcilik ve Lojistik Teknolojileri, Liman İşletmeciliği ve Teknolojileri, Liman Lojistiği, Mega Yat Ekipman ve Teknolojileri, Gemi Geri Dönüşümü, Offshore ve Enerji, Gemi Donatım ve Malzemeleri, Denizcilik Savunma Sanayi, Kumanyacılık, Can Güvenliği ve Ekipmanları firmaları, Eğitim Kurumları ile ilgili kurum kuruluşlar yer alacak.

“Piri Reis Haritası’nın 500. Yılı”

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın birlikte yürüttükleri faaliyetler neticesinde; UNESCO’nun 36. Genel Toplantısında alınan kararda 2013 yılının, Piri Reis’e ait Dünya Haritası’nın 500. Yıldönümü olması münasebetiyle “Anma Yılı” ilan edilmesi ile birlikte 2013 yılının Türkiye’deki en büyük uluslararası denizcilik etkinliği olacak Europort İstanbul 2013 Fuarı’nın açılış teması “Piri Reis Haritası’nın 500. Yılı” olarak belirlendi.

Dünya denizcilik basınının buluştuğu Europort İstanbul Fuarı’nda, Türk denizcilik kültürü ve sektörü, özel açılış programı ve davetleri ile dünyaya daha etkili tanıtılacak.

Europort İstanbul Match 2013” Programı

Europort İstanbul, enerjisini katılımcıları için ikili ticari görüşmelere yönlendiriyor. "Europort İstanbul Match 2013” Programı kapsamında, resmi alım heyetleri dışında, hedef kitle alıcılar ile katılımcıları buluşturacak ayrı bir uluslararası eşleştirme programı planlanıyor.

Europort İstanbul’da “Offshore” Konuşulacak

Europort İstanbul 2013 forum, seminer ve panelleri ile dopdolu bir etkinlik programıyla hazırlıklarına devam ediyor. Sektörün geleceğinin tartışılacağı Etkinlik Programının en çok ilgi çekecek teması ise, “Offshore” olacak.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim