• BIST 9095.22
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C
  • Muğla 21 °C
  • Çanakkale 20 °C

Eskomarine, ACO Marine İstanbul Bölge Temsilcisi oldu

Eskomarine, ACO Marine İstanbul Bölge Temsilcisi oldu
Eskomarine ile ACO Marine arasında exclusive temsilcilik anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre ACO Marine, Türkiye’nin gemi yapım ve onarım sektörlerindeki artan pazar payı sonrası Eskomarine’i bölge temsilcisi olarak belirlediğini açıkladı.

ACO Marine, İstanbul merkezli Eskomarine’i bölge temsilcisi olarak belirledi. Şirketin bu kararı almasında Türkiye’nin gemi yapım ve onarım sektörlerindeki artan pazar payı etkili oldu.

Atık su yönetimi çözmlerinde küresel bir lider olan ACO Marine, gemi sahiplerinin maliyet verimliliğinden ve daha kısa teslim sürelerinden yararlanmaya çalıştığı gibi bazı projeler için Uzak Doğu tersanelerinden Türk tersanelerine doğru bir kayma olduğunu gördü.

ACO Marine Genel Müdürü Mark Beavis, “Türkiye’nin denizcilik hizmetleri konusundaki uzmanlığı son yıllarda hızla artmaktadır ve bu devam etmesi beklenen bir eğilimdir. Çin, Güney Kore ve Japon sipariş talepleri büyüdükçe, teslimat süreleri ve üretim maliyetleri artmaktadır. Bu nedenle endüstri giderek alternatif olarak daha fazla Türkiye'ye bakıyor. Bölge genelinde hizmetlerimizle büyük ilgi görüyoruz.

Eskomarine’in teknisyenleri ACO Marine’in çeşitli atık su yönetimi çözümlerini kurmak için eğitilecektir. Tüm acentenin teknisyenleri ayrıca ekipmanı ve nasıl monte edildiklerini anlamak için ACO Marine’in kendi teknisyenleriyle aynı yüksek standartta olmasını sağlamak üzere ACO Marine’in Çek Cumhuriyeti’deki tesisine gönderilecektir. Eskomarine bizim için gemi tamir ve sörvey çalışmalarında kendini kanıtlanmış bir geçmişe sahip, iyi yapılandırılmış bir ortak.

ACO Marine’in sistemleri ya yeni inşa süreci sırasında geminin genel tasarımına dahil edildiklerinde ya da varolan sistemlerin iyileştirilmesi için veya değiştirilmesi gerektiğinde takılır. Türkiye’nin gerek tanker, gerek sürat tekneleri gerek ve balıkçı tekneleri gerek yolcu feribotları inşaa ve tamir sektörlerini hedef alan artan sayıda gemi inşa ve tamir sahası, Türkiyeyi ACO Marine’in ürün portföyünü tedarik etmek için ideal bir yer haline getirmektedir” dedi.

Eskomarine Genel Müdürü Erhan Esinduy ise, “Gemilerdeki atık su yönetim sistemlerinin ilgili onaylara sahip olması ve uluslararası düzenlemelere ve bölgesel mevzuata uymak için doğru şekilde kurulması hayati önem taşıyor. Eskomarine ve ACO Marine’in birleşik tecrübesi, gemi sahiplerinin ve operatörlerin ekipmanlarının bu kuralları yerine getirmekte ve bu kuralları aştığından emin olmalarını sağlamaktadır. Türkiye uzun bir denizcilik geçmişine sahiptir ve stratejik olarak Akdeniz, Karadeniz ve Ege denizlerinde bulunmaktadır. Son 20 yılda, Türkiye’nin denizcilik gemi inşa ihracatı artmış ve son yıllarda çeşitlenmiştir. OECD raporuna göre, Türk gemi inşası, gemi ağırlığına göre ilk on sırada ve gemi sayısına göre ilk beşinde olarak listelenmektedir” ifadelerini kullandı.

ACO MARINE

ACO Marine, uluslararası Alman merkezli ACO Grubu'nun bir üyesi ve dünya çapındaki bir satış ve servis ağıyla küresel ticari, deniz, açık deniz ve eğlence deniz sektörlerinde ileri atıksu arıtma sistemlerinin lider tedarikçisi olarak dikkat çekiyor.

Eşsiz çevresel çözümleri öncelikle atık su teknolojisi, atık su yönetimi ve drenaj sistemlerinde kullanılıyor. ACO Marine, tamamı AB içerisinde bulunan ISO 9001 onaylı üretim tesislerinden şirket içi çözümler geliştiriyor.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim