• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 24 °C
  • Muğla 29 °C
  • Çanakkale 22 °C

Erdoğan, Kalkavan görüşmesini doğruladı

Erdoğan, Kalkavan görüşmesini doğruladı
Başbakan Erdoğan, Yerel Medya Temsilcileriyle biraraya geldiği toplantıda Metin Kalkavan ile yaptığı telefon konuşmasını doğrularken, "Bu telefon görüşmesini dahi dinleyecek kadar bunlar seviyesiz" dedi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN, METİN KALKAVAN İLE YAPTIĞI TELEFON GÖRÜŞMESİNİ DOĞRULADI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yerel Medya Temsilcileriyle biraraya geldiği toplantıda, İMEAK Deniz Ticaret Odası aşkanı Metin Kalkavan ile yaptığı telefon konuşmasını doğrularken, "Bu telefon görüşmesini dahi dinleyecek kadar bunlar seviyesiz" diye konuştu.

Başbakanlık Merkez Binada Yerel Medya Temsilcileri ile yaptığı kahvaltılı basın toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, Metin Kalkavan ile yaptığı telefon konuşmasının tapelerinin sosyal medyada yayınlanmasına tepki gösterek, ihalelerde haksızlığa uğrayan işadamlarının kendisine şikayet ettiğini söyleyerek, onlara dava açmaları telkininde bulunduğunu kaydetti.

Başbakan Erdoğan yaptığı konuşmada şunları kaydetti; "Bu ihalelerde, diyelim ki bir tanesi saf dışı bırakılmış ve şahsıma müracaatı olabilir veya oluyor. Ben de kendisine 'Dava aç' diyorum. Dava neticesinde o ihalenin iptali çıkıyor. Burada bu ülkenin, bu devletin 100 milyon, 200 milyon dolar kazancı oluyor. Bu telefon görüşmesini dahi dinleyecek kadar bunlar seviyesiz. Bu paralel yapının içerisinde bu denli bu ülkenin, bu milletin menfaatini hiçe sayan tipleri gördük bu arada. Bir hukuk devletinde böyle şeyler yaşanamaz" diye konuştu.

Özgürlüğün, hiç kimseye anayasa ve yasaları çiğneme hakkı vermeyeceğine işaret eden Erdoğan, özgürlüğün bir insanın özgürlük alanının bir başka insanın özgürlük alanının sınırına kadar olduğunu vurguladı. Erdoğan, "Eğer o sınırı tecavüz ediyorsanız o zaman siz özgürlük ihlali yapmış olursunuz. Bunu görmek durumundayız. Özgürlük, kimseye başkalarını dinleme, bunları kaydetme, bunları yayınlama yayınlama hakkı vermez. İnsanları hukuksuzca dinlemek, sonra da bu dinlemeleri servis etmek, en başta insan hakkı ihlalidir" dedi.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
MİÇO
12 Mart 2014 Çarşamba 17:55
Telefonların dinlenmesi
Valla iyi ki telefonlar dinleniyor. Ben şahsen telefonların dinlenmesinden çok memnunum. Benim telefonumun dinlenmesine ben izin veriyorum. Herkes izin vermeli ve ülkem, milletim aleyhine konuşma yapıldı mı bu topluma açıklanmalı. Belki böylece temiz toplum meydana gelebilr. Kendisine güvenen herkes ilgili ve yetkili mercilere müraccat ederek telefonlarının dinlenmesini istemelidir. Yoksa kıçımızda don kalmayacak. Sen bizi terk etme ya Rabbim!
176.240.118.223
BAKSEN
05 Mart 2014 Çarşamba 23:58
MAŞALLAH
İNSAN HAKLARI MEĞER BİLİNİYORMUŞ BENDE NİYE KENDİMİ PARALADIM İNSAN HAKLARI HAKLARI DİYE DİYE..ZAVALLI BEN
188.56.17.206
daş
05 Mart 2014 Çarşamba 16:21
vatan
valla yok hukuklu dinlenmiş yok hukuksuz dinlenmiş yok hukuklu hukuksuz servis edilmiş, ben vatandaş olarak bunlara bakmam, o benim meselem de değil, benim çözebileceğim mesele de değil, o devleti yönetenlerin işi, beni ilgilendiren bu tapeler montaj mı dublaj mı gerçek mi ben ona bakarım, anlaşılan o ki, gerçek, itiraf edildiğine göre
176.41.223.137
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim