• BIST 14029.54
  • Altın 6653.32
  • Dolar 45.5696
  • Euro 53.0828
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 10 °C
  • Çanakkale 10 °C

En büyük süperyat üreticileri Londra’da buluşuyor

En büyük süperyat üreticileri Londra’da buluşuyor
Dünyanın en ‘lüks’ fuarlarından biri olarak gösterilen ‘The London Yacht, Jet & Prestige Car Show’ 4 ile 7 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Dünyanın en ‘lüks’ fuarlarından biri olarak gösterilen ‘The London Yacht, Jet & Prestige Car Show’ (Londra Yat, Jet ve Prestijli Otomobil Fuarı), en önde gelen süperyat üreticilerini aynı çatı altında buluşturmaya hazırlanıyor. Mayıs ayında gerçekleşecek olan dev fuar, bu yıl ilk defa lüks yatlara özel ‘London On-Water’ diye adlandırılan, deniz üzerinde ayrı bir bölüm ile ziyaretçilere kapılarını açacak. Old Billingsgate ve St Katherine Docks’da yer alacak olan deniz üzerindeki bu fuar alanı, 4 ile 7 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Lürssen Yachts, Amels, Abeking & Rasmussen, Blohm + Voss, Nobiskrug, Fincantieri, Sunrise, Westport, Princess ve Azimut gibi dünyanın en önde gelen yat üreticilerinin yer alacağı fuarın bu su üzerindeki kısmında, seminerler, moda gösterileri, deniz üzerinde özel görsel şovlar ve kokteyl resepsiyonları organize edilecek. Katılımcı olan, dünyaca ünlü yat üreticilerinin, en son model ve tasarımlarını sergileyeceği London On-Water bölümünde, Lürssen’in 298 feet’lik Lady Lara’sı ve daha bir çok geleceğe yönelik konseptler meraklılarına tanıtılacak.

Deniz Haber Ajansı

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim