• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 24 °C
  • Muğla 29 °C
  • Çanakkale 22 °C

ELA, İLYA, GBD ve TRANSATLANTİK , Dokuz Eylül Kariyer Günleri'ne katıldı

ELA, İLYA, GBD ve TRANSATLANTİK , Dokuz Eylül Kariyer Günleri'ne katıldı
Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübü’nün 20 yıldı rgeleneksel olarak düzenlediği Bahar Kariyer Günleri 18-27 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübü’nün 20 yıldır geleneksel olarak düzenlediği Bahar Kariyer Günleri 18 Nisan 2016 günü başladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübünün düzenlediği ve 18-27 Nisantarihleri arasında iki hafta sürecek olan 2016 Bahar Kariyer Günleri’nin ikinci haftası 25-26 ve 27 Nisan 2016 günlerinde düzenlenen üç oturumla 25 Nisan 2016 tarihinde başladı.

26 Nisan 2016 günü düzenlenen ve başkanlığını Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Didem Özer Çaylan yaptığı oturuma ELA Gemi Kiralama Ltd. Şti. Gemi Brokeri Nuvara USLU Erdönmez, İLYA Denizcilik Ltd. Yönetici Ortağı Görkem Övül, TRANSATLANTİK Denizcilik ve Gemi Acenteciliği Nakliye ve Ticaret Ltd. Şti. Genel Müdürü Hakkı Deniz, Gemi Brokerleri Derneği (GBD) Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Onur ve Gemi Brokerleri Derneği (GBD) Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Örtel katıldı. Yrd.Doç. Dr. Özer Çaylan oturuma, katılımcılara konuşmacılar hakkında bilgi vererek başladı ve sözü ELA Gemi Kiralama Ltd. Şti. Gemi Brokeri Nuvara Uslu Erdönmez’e bıraktı.

Şirketi hakkında genel bilgiler vererek sözlerine başlayan ELA Gemi Kiralama Ltd.Şti. Gemi Brokeri Nuvara Uslu Erdönmez, öğrencilerin sektörel derneklere üyelikler ile kendilerini geliştirebileceklerini belirtti. İyi bir gemi brokeri olmak için üst düzey bir İngilizcenin şart olduğunu dile getiren Uslu Erdönmez, öğrencilerin bu hususta hiçbir fedakârlıktan kaçınmamaları gerektiğini vurguladı. Güncel olayları takip etmenin de çok önemli bir unsur olduğunu dile getiren Uslu Erdönmez, öğrencilere kültürlerini geliştirmeleri tavsiyesinde bulunarak konuşmasını sonlandırdı. Ardından söz alan İLYA Denizcilik Ltd. Yönetici Ortağı Görkem Övül temel çalışan profillerinin Dokuz eylül Üniversitesi mezunları olduğunu vurgulayan ve öğrencilerin kariyerleri için önemli nasihatler içeren bir konuşma gerçekleştirdi.

Ardından söz alan, Gemi Brokerleri Derneği (GBD) Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Onur kendi kariyer sürecini öğrencilerle paylaşmak suretiyle sözlerine başladı. Brokerlik mesleğinin uluslararası bir ölçekte ele alınması gerektiğini belirten Onur, İngilizcenin bu meslek için olmazsa olmaz bir unsur olduğunun altını çizdi. Onur, öğrencilere yalnızca denizcilikte değil hayatın her alanında kendilerini geliştirmeleri gerektiğini öğütleyerek özlerini sonlandırdı.

Daha sonra söz alan,Gemi Brokerleri Derneği (GBD) Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Örtel, lisans eğitimini DEÜ Denizcilik Fakültesi çatısı altında tamamlamasının kendisi için bir dönüm noktası olduğunu belirterek başladığı konuşmasını, kararlı olmanın ve çok çalışmanın önemini öğrenciler ile paylaşarak sonlandırdı.

Ardından söz alan TRANSATLANTİK Denizcilik ve Gemi Acenteciliği Nakliye ve Ticaret Ltd. Şti. Genel Müdürü Hakkı Deniz diğer katılımcılarla hemfikir olduğunu belirterek öğrencilere kendilerini çok yönlü olarak geliştirmelerini öğütledi. Bu sektörde başarının temel anahtarının aktif olmak olduğunu belirten Deniz, sektörde dilden sonra en önemli unsurun kişisel gelişim olduğunun altını çizerek konuşmasını sonlandırdı. Oturumun son kısmında ise konuşmacılar öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdılar.

Oturumun sona ermesinin ardından Denizcilik Kulübü Üyeleri kulüp adına teşekkür belgelerinin oturum başkanı ve konuşmacılara sunulması ile birlikte DEÜ Denizcilik Fakültesi Bahar Kariyer Günleri’nin beşinci günü sona erdi.

18-27 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan DEÜ Denizcilik Fakültesi Bahar Kariyer Günleri’ne 2 haftalık sürede toplamda 33 kurum ve 29 temsilci katılacak.

deü.jpgdeü2.jpgdeü3.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim