• BIST 9113.57
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C
  • Muğla 23 °C
  • Çanakkale 21 °C

Düzce’de ‘Amatör Denizci Belgesi Eğitimi’ gerçekleştirildi

Düzce’de ‘Amatör Denizci Belgesi Eğitimi’ gerçekleştirildi
Düzce TSO ile Karadeniz Ereğli Liman Başkanlığı tarafından ‘Amatör Denizci Belgesi Eğitimi’ düzenlendi. Kaptan Sedat Bulduk’un verdiği eğitime katılım yoğun oldu.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Karadeniz Ereğli Liman Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen “Amatör Denizci Eğitimi” Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kdz. Ereğli Liman Başkanlığı Eğitmeni Kaptan Sedat Bulduk’un sunumuyla Düzce Teknopark Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Gerçekleşen eğitime DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Çakır, Genel Sekreter Ayten Nursel Kocadağ ve amatör denizci belgesi almak isteyen 210 kişi Düzce Teknopark Konferans Salonu'nda hazır bulundu.

Eğitim programının açılış konuşmasını DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin yaptı. Şahin, “Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin talep ettikleri bir çok konuda eğitim çalışmalarımız devam ediyor. Yine üyelerimizden gelen istekler doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz Amatör Denizci Belgesi Eğitimini özellikle burada yani Teknoparkımızda yapıyoruz. Bundaki amacımız ise siz kıymetli iş insanlarının Üniversitemizdeki bu önemli alanları görmeniz ve bu alanlardan da istifade etmeniz. DÜBİT, Teknopark, Düzce TSO Bilim ev Teknoloji Komisyonu Kuluçka Merkezi gibi alanlar siz kıymetli iş insanlarının hizmetinde. Gelin bu olanaklardan istifade edin” ifadelerine yer verdi.

Yoğun katılımın olduğu eğitimin devamında kürsüye çıkan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kdz. Ereğli Liman Başkanlığı Eğitmeni Kpt. Sedat Bulduk tarafından slayt görüntüleri eşliğinde başvuruda bulunan kursiyerlere tekne kısımları ve donanımları, deniz akıntıları, rüzgar yönleri, tekne kullanan kişinin bilmesi gereken sağlık ve güvenlik için öğrenmesi gereken temel bilgiler, tekne fenerleri gibi birçok konuda bilgiler verildi.

Program kapsamında yapılan eğitim ve sınavın ardından başarılı olanlara 14 metreye kadar özel tekneleri kullanma konusunda geçerli olan Amatör Denizci Belgesi verileceği belirtildi.

amator_denizci_belgesi_egitimi_3.jpgamator_denizci_belgesi_egitimi_2.jpgamator_denizci_belgesi_egitimi_1.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
BORAN KAPTAN
20 Eylül 2019 Cuma 09:10
09:10
katkı yapayım.ADB belgesi 23.99 metreye kadar ticari faaliyet olmaksızın özel tekne cinsindeki deniz araçlarını sevk ve idare edebilme hakkı vermektedir.Bunun için önem arz etmektedir.Eğitime gelen arkadaşlar işi ciddiye alması gerekmektedir.Eğiticiler sunum için en iyisini yapmaya çalışmakta olup iş belgeyi alanlara düşmektedir.
212.174.131.15
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim