• BIST 9645.02
  • Altın 2409.257
  • Dolar 32.5591
  • Euro 34.7092
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 15 °C

Dünya markaları Logitrans'ta buluşuyor

Dünya markaları Logitrans'ta buluşuyor
Logitrans Transport Lojistik Fuarı 2012, 15-17 Kasım 2012 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek. 14 bin civarında katılımcının beklendiği fuarda, 200’den fazla firma yeniliklerini sergileyecek, yeni müşterilerle tanışma fırsatı bul

Logitrans Transport Lojistik Fuarı 2012, 15-17 Kasım 2012 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek. 14 bin civarında katılımcının beklendiği fuarda, 200’den fazla firma yeniliklerini sergileyecek, yeni müşterilerle tanışma fırsatı bulacak.

17 ülkeden 200’e yakın katılımcısı bulunan ve taşımacılık ve lojistik alanından dev markaların yer aldığı logitrans, fuarcılıkta bir dünya devi olan Messe Münih International ve EKO Fuarcılık ortaklığında kurulan EKO MMI Fuarcılık tarafından gerçekleştiriliyor.

“Fuarın katılımcılarının büyük çoğunluğu birer dünya networküne sahip,” diyen logitrans Fuar Müdürü Altınay Bekar, şunları söyledi:

“6’ncısını gerçekleştirdiğimiz logitrans, yalnızca Türkiye’nin değil, tüm bölge ülkelerinin ve bu nedenle dünya ticaretinin gözlediği bir etkinlik. Bu nedenle beş kıtadan binlerce katılımcıyı ağırlıyoruz. Sadece katılımcıların değil lojistik hizmeti alan ziyaretçilerin de fuarı ziyaret etmeleri sayesinde büyük dönüşümler sağladığı bir ortam sunuyoruz.”

Logitrans Transport Lojistik Fuarı

Logitrans Transport Lojistik Fuarı 15-17 Kasım 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. Ve 10. salonlarda düzenlenecek. Etkinliğin 6’ıncısı, EKO MMI Fuarcılık Tic. Ltd. Şti tarafından organize edilmekte. Fuar, lojistik, telematik ve taşımacılığın tüm değer zincirindeki geniş ürün ve hizmet yelpazesini içermekte. Türkiye’de düzenlenen logitrans Avrupa ile Yakın Doğu arasında mükemmel bir köprü...

6’ncı logitrans Transport Lojistik Fuarı 15-17 Kasım 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Messe München ve EKO Fuarcılık Ltd. Şti. ortaklığı ile EKO MMI Fuarcılık tarafından düzenlenen fuara 200’den fazla sergileyici firmanın yer alması beklenirken katılımcı sayısının 14.000 civarında olacağı tahmin ediliyor. İki salonda 10.000 metrekare alanda açılacak olan fuarda uluslararası şirketler de tüm lojistik, telematik ve taşımacılık değer zincirini kapsayan geniş kapsamlı ürün ve hizmetlerini sergileyecekler.

Jones Lang LaSalle’nin yürüttüğü bir ankete göre; Türkiye, önümüzdeki beş yıl içinde ümit vaat eden lojistik pazarlarının öncüsü konumunda olacak. Avrupa’da ankete katılan Tedarik Zinciri yöneticilerinin dörtte birinden fazlasına göre Türkiye, EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesindeki yeni gelişmekte olan lojistik merkezlerin arasında ilk üçte yer alıyor. Bu gerçek aynı zamanda geçen yıl ilk kez fuara sergileyici olarak katılan ve logitrans 2012 fuarında da yerini alan firmalar tarafından da kabul ediliyor.

Bu yıl logitrans Fuarı, Hindistan, Ürdün, Yeni Zelanda, İsveç ve Slovenya’dan da firmaları karşılayacak. Almanya, İtalya, Letonya ve Avusturya ülke pavilyonları ile temsil edilecek. Alman pavilyonu 2011 yılına oranla alanını yüzde 40 oranında büyütürken Avusturya da alanını iki katına çıkardı.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim