• BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 18 °C
  • Çanakkale 17 °C

DUİM'den Cemalettin Şevli'ye ziyaret

DUİM'den Cemalettin Şevli'ye ziyaret
İstanbul Üniversitesi Denizcilik Kulübü öğretim üyeleriyle Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli’yi ziyaret etti.

İstanbul Üniversitesi Denizcilik Kulübü öğretim üyeleriyle Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli’yi ziyaret etti. Ziyarette, bölümün ve sektörün geleceğine yönelik konular ele alındı.

İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcıları Yard. Doç. Dr Gökhan Kara ve Yard. Doç. Dr. Murat Yıldız bölüm ögretim görevlileri, Yard.Doç.Dr.Gül Emecan Kara, Arş. Gör. Olgay Oksas ve Denizcilik Kulübü Başkanı Aslan Ayverdiİ, ögrenciler Ahmet Çolak ve Buse AkıncI’dan oluşan heyet; Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli’yi Ankara’da makamlarında ziyaret ettiler.
Ziyarette  İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümünün yeniden açılan güverte opsiyonunun daha fazla iyileştirilmesi ve yapılabilecek farklılıklar üzerinde konuşuldu.

Şevli ziyartten oldukça memnun olurken, bölümü daha iyi tanıyabilmek, ögrencilerle egitim ve kariyer planlamalarında destek olabilmek için gelecek eğitim döneminde yapılacak Kariyer Günleri’ne de katılacağı müjdesini verdi.

Denizcilik Kulübü Başkanı Aslan Ayverdi, katılan heyet ve İ.Ü Deniz Ulaştıma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrenci ve ögretim görevlileri adına, Cemalettin Şevli’ye bölüme vermiş oldugu destek ve katkılardan dolayı plaket verdi. Şevli, görüşmenin sonunda ziyaretten memnuniyetini dile getirdi.

duim.jpg

sevli_plaket.jpg

toplu_sevli.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
T.C.Müh.Kaptan Refik Akdoğan
28 Mayıs 2013 Salı 22:00
Denizcilerin eğitimi
Sayın Denizci yerden göğe kadar haklısınız. Ama ne yaparsın ki umut fakirin ekmeği. Hani yeni yönetim kurulu seçildi ya belki yeni görüşler ortaya atılabilir diye düşündüm işte. YÖK bütçesi var ama dışardan yapılan yardımlara da hoş geldin derler.
Çıkmayan candan umut kesilmez. Amin.
www.refikakdogan.com
24.133.110.255
denizci
28 Mayıs 2013 Salı 19:09
dostlar alışverişte görünsün
Sn. Akdoğan,
Üniversiteler YÖK'e bağlıdır, bütçelerini devletten alırlar. Bakanlık veya Sn. Şevli'nin böyle bir şey yapması beklenemez. Hele DTO, güldürmeyin Allahaşkına, bu kadar saf olmayın. Onların zırnık vermeyeceğini siz iyi bilirsiniz. Piri Reis varken, gerisi hava alır hava. Bu işlerden bir sonuç çıkmayacağını, önceki yorumlarınızda çoğu defa sizde yazmadınız mı ? Döder ne yapıyor mesela ? İyi biliyorsunuz.
78.189.180.121
T.C.Müh.Kaptan Refik Akdoğan
28 Mayıs 2013 Salı 18:16
Denizci Hoca bulmak
Sayın Denizci o kadar da değil. Ben de yorumumda Sayın Şevli'ye haksızlık ettiğimi gördüm, özür dilerim. Çok çalışkan ve iyi niyetli olan Sayın Şevli elbette bu fakülte için çok şeyler yapabilir. Hadi Sayın Şevli ve bütün bakanlık yetkilileri şu okulun eksiklerini saptayın ve İMEAK DTO ile birlikte bu okuluın eksiklerini tamamlamak için harıl harıl çalışmalara başlayın ve bizleri utandırın. Onlar da bizim ailemizin üyeleridir.Allah yardımcıları olsun.
www.refikakdogan.com
24.133.110.255
denizci
27 Mayıs 2013 Pazartesi 19:46
Bayram ziyareti
Geçiniz bunları geçiniz. Ziyaret, günün mana ve ehemmiyeti, poz poz fotoğraflar, tabak hediye etme, gerisi nafile. Boş işler boş, bu işlerden bir sonuç çıkmaz. Anı olarak kalır. Siz gidin, önce Rektörünüzden hesap sorun. Orayı ya adam etsinler, ya da kapatsınlar. Gençlerin istikbaliyle oynamaya hakları yoktur. Bu konuda YÖK'ün de vebali vardır.
78.189.180.121
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim