• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 17 °C

Dokuz Eylül Üniversitesi 2018 Bahar Kariyer Günleri'nin ikinci haftası sona erdi

Dokuz Eylül Üniversitesi 2018 Bahar Kariyer Günleri'nin ikinci haftası sona erdi
Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübü’nün düzenlediği 2018 Bahar Kariyer Günleri’nin ikinci haftası denizcilik sektörünün temsilcilerinin katılımıyla tamamladı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ve Denizcilik Kulübü’nün düzenlediği 2018 Bahar Kariyer Günleri’nin ikinci haftasının ilk günü Gemi Acenteleri, ikinci günü Gemi Brokerleri ve son günü Marina İşletmelerinin temsilcilerinin katılımı ile sona erdi.

Bahar Kariyer Günleri’nin 16 Nisan 2018 günü, başkanlığını Denizcilik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Çimen Karataş Çetin’in yaptığı dördüncü oturumunda; Deniz Nakliyecileri Derneği’ni temsilen Dernek Üyesi Salih Ürker, Catoni Deniz İşleri A.Ş. İzmir Şube Müdürü Emre Nacak, COSCO Shipping Lines Denizcilik A.Ş Şube Müdür Yardımcısı ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Murat Sözvar, Amiral Gemi ve Deniz Acenteliği Ltd.Şti. Genel Müdürü Murat Yalçın, SAFMARİNE Türkiye Müşteri İlişkileri Müdürü Gamze Yürekli şirketlerini ve kendilerini tanıtan sunumlarının ardından, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Sektörde yabancı dilin önemine ve öğrencilerin kendini geliştirebileceği alanları daha iyi seçebilmeleri için stajların önemine vurgu yapıldı. Denizcilik Kulübü öğrencileri kulüp adına konuşmacılara ve oturum başkanına teşekkür belgelerini takdim ederek sona erdi.

17 Nisan'da sektörün önde gelen gemi brokerlerinin ve gemi acentelerinin katılımı ile gerçekleşen kariyer günlerinin beşinci oturumunun başkanlığını Denizcilik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. İsmail Bilge Çetin yaptı. 

Gemi Brokerleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Örtel, Transatlantik Denizcilik ve Gemi Acenteliği Nak. Tic. Ltd. Şti Firma Sahibi Hakkı Deniz, Giz Denizcilik Uluslararası Taşımacılık Tic. Ltd. Şti. Şirket Sahibi Kutsi Başsarıoğlu, Hakan Argo DMCC Dıbaı Operasyon Müdürü Bernaz Belibağlı’nın konuşmacı olarak katıldığı oturumda, konuşmacılar gemi brokerliği ve acenteliği mesleğinde etik davranışın, dünya ekonomisi, ticareti ve güncel dinamikleri yakından takip etmenin gerekliliğine ve önemine dikkat çekerek, meslekte müşterilere hızlı çözümler üretebilme yeteneğinin önemine değindi. Oturum, Denizcilik Kulübü öğrencilerinin kulüp adına katılımcılara ve oturum başkanına teşekkür belgelerinin takdim etmeleriyle tamamlandı.  

18 Nisan 2018 günü gerçekleştiren kariyer günlerinin son oturumunun başkanlığını Denizcilik Fakültesi öğretim üyesi Dr. Hüseyin İ. Halil Kesiktaş’ın yaptı. Oturuma konuşmacı olarak katılan Muğla Büyükşehir Belediyesi Deniz ve Kıyı Tesisleri Şube Müdürlüğü Deniz Ulaşımı ve Ruhsat Servis Sorumlusu Kpt. Enver Cem Hodoğlugil, Doğuş Turgutreis Marina İşl. Tur. Tic. AŞ. Çekek Hizmetleri Şefi Süleyman Ercan, Setur Marinaları Marmaris Netsel Marina Önbüro ve Liman Hizmetleri Yöneticisi Onur Kunduz, Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri A.Ş. Önbüro Müşteri Temsilcisi Fadime Dinç Ünen konuşmalarında önce kendi kariyer gelişimleri ve şirketlerinin tanıtımını yaptıktan sonra, deniz turizmini geliştirmeye yönelik yapılabileceklere, marinacılıkta müşteri memnuniyetinin önemine ve marinacılık mesleğinde birden fazla yabancı dil bilmenin gerekliliğine değindi. Oturum, Denizcilik Kulübü öğrencilerinin kulüp adına katılımcılara ve oturum başkanına teşekkür belgelerini takdim ederek sona erdi.  

Tüm oturumların sonunda Denizcilik Kulübü Başkanı Görkem Özkan’ın Kariyer Günleri Sorumlusu Doç. Dr. Didem Özer Çaylan ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. D. Ali Deveci’ye teşekkür belgesi ve çiçek takdim ederek 2018 Bahar Kariyer Günleri etkinliği tamamlandı.

dokuz-eylul-universitesi-2018-bahar-kariyer-gunlerinin-ikinci-haftasi-sona-erdi_1.jpgdokuz-eylul-universitesi-2018-bahar-kariyer-gunlerinin-ikinci-haftasi-sona-erdi_2.jpgdokuz-eylul-universitesi-2018-bahar-kariyer-gunlerinin-ikinci-haftasi-sona-erdi_3.jpgdokuz-eylul-universitesi-2018-bahar-kariyer-gunlerinin-ikinci-haftasi-sona-erdi_4.jpg

dokuz-eylul-universitesi-2018-bahar-kariyer-gunlerinin-ikinci-haftasi-sona-erdi_5.jpgdokuz-eylul-universitesi-2018-bahar-kariyer-gunlerinin-ikinci-haftasi-sona-erdi_6-001.jpgDENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim