• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 27 °C
  • Muğla 30 °C
  • Çanakkale 24 °C

Dokuz Eylül, Ege Ports, D-Marin, IC Çeşme Marina ve Netsel’i ağırladı

Dokuz Eylül, Ege Ports, D-Marin, IC Çeşme Marina ve Netsel’i ağırladı
Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübü’nün 20 yıldır geleneksel olarak düzenlediği Bahar Kariyer Günleri’nin son gününde Ege Ports, D-Marin, IC Çeşme Marina ve Netsel’i ağırladı

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübü’nün 20 yıldır geleneksel olarak düzenlediği Bahar Kariyer Günleri 18-27 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübü’nün 20 yıldır geleneksel olarak düzenlediği Bahar Kariyer Günleri 18 Nisan 2016 günü başladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübünün düzenlediği ve 18-27 Nisan tarihleri arasında iki hafta süren 2016 Bahar Kariyer Günleri’nin ikinci haftası 25-26 ve 27 Nisan 2016 günlerinde düzenlenen üç oturumla 27 Nisan 2016 tarihinde tamamlandı.

27 Nisan 2016 günü düzenlenen ve başkanlığını Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Cemal Töz’ün yaptığı oturuma Ege Ports Kuşadası Limanı’ndan Liman Hizmetleri Müdürü Eşber Okayer ve Liman Hizmetleri Müdür Yardımcısı Uğur Kuzakçı, D-Marin Marinalar Grubu CEO’su M. Kemal Saatçioğlu, IC Çeşme Marina Yatırım ve Turizm İşletmeleri Genel Müdürü Can Akaltan ve Netsel Turizm Yatırımları Ön Büro ve Liman Şefi Onur Konduz katıldı. Yrd.Doç. Dr. Töz oturuma, katılımcılara konuşmacılar hakkında bilgi vererek başladı ve sözüEge Ports Kuşadası Limanı Liman Hizmetleri Müdürü Eşber Okayer’e bıraktı.

Günümüz kruvaziyer sektörü ve Ege Ports hakkında genel bilgiler vererek sözlerine başlayan Eşber Okayer, Kuşadası Limanı’nın Türkiye’nin özelleşen ilk yolcu limanı olduğunu belirtti. Kuşadası’nın kruvaziyer taşımacılık için önemine değinen Okayer, kruvaziyer sektörünün yıllık 30 milyar dolar gibi bir bütçeye sahip olduğunun altını çizdi. Bölgemizde yaşanan güvenlik sorunlarına dikkat çeken Okayer, Kruvaziyer taşımacılık açısından Türkiye’nin de zor günler yaşamakta olduğunu belirterek sözlerini sonlandırdı.

Ardından söz alan Ege Ports Kuşadası Liman Hizmetleri Müdür Yardımcısı Uğur Kuzakçı kruvaziyer limanlarda hinterlandın önemine dikkat çeken ve Kuşadası’nın özelleşme sonrası büyük bir gelişme gösterdiğini gözler önüne seren bir konuşma gerçekleştirdi.

Ardından söz alan, D-Marin Marinalar Grubu CEO’su M. Kemal Saatçioğlu sözlerine denizciliğin en renkli alanının marinacılık olduğunu belirterek başladı. Lakin bu sektörün içinde birçok zorluğun da bulunduğunu belirten Saatçioğlu, bunlardan en önemlisinin müşteri memnuniyeti olduğunu dile getirdi. Kaliteli bir insan olmanın önemini vurgulayan Saatçioğlu, öğrencilere bu yolda nelere dikkat etmeleri gerektiğini hatırlataraksözlerini sonlandırdı.

Daha sonra söz alan,IC Çeşme Marina Yatırım ve Turizm İşletmeleri Genel Müdürü Can Akaltan şirketi hakkında genel bilgiler vererek başladığı konuşmasında, Çeşme Marina’nın çok değerli ve mimarisi ile ön plana çıkan bir işletme olduğunu belirtti.

Şirketin sektörde bilinen dört önemli ödül elde ettiğini dile getiren Akaltan, temel pazarlama stratejilerinden bahsederek sözlerini sonlandırdı. Ardından söz alan Netsel Turizm Yatırımları Ön Büro ve Liman Şefi Onur Konduz, konuşmasına Setur Marinas hakkında genel bilgiler vererek başladı. Ayrıca Kaş Marina’nın Türkiye’nin en derin marinası olduğunun da altını çizen Konduz, Netsel Marina’nın verdiği hizmetleri de dinleyicilere aktardı.Sektörde hizmet kalitesinin ve hizmet çeşitliliğinin önemini vurgulayan Konduz, öğrencilere kariyerleri için çeşitli tavsiyelerde bulunarak konuşmasını sonlandırdı.Oturumun son kısmında ise konuşmacılar öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdılar.

Oturumun tamamlanmasının ardından Denizcilik Kulübü Üyeleri tarafından teşekkür belgelerinin oturum başkanı ve konuşmacılara sunulması ile birlikte DEÜ Denizcilik Fakültesi Bahar Kariyer Günleri sona erdi. 18-27 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen DEÜ Denizcilik Fakültesi Bahar Kariyer Günleri’ne 2 haftalık sürede toplamda 33 kurum ve 29 temsilci katıldı.

deü1.jpgdeü2-001.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim