• BIST 9524.59
  • Altın 2497.323
  • Dolar 32.5847
  • Euro 34.7276
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 8 °C
  • Çanakkale 11 °C

DÖDER üçüncü delegasyon toplantısı yapıldı

DÖDER üçüncü delegasyon toplantısı yapıldı
Denizci Öğrenciler Derneği 2017-2018 faaliyet dönemi üçüncü delegasyon toplantısını 4 Mart Pazar günü Piri Reis Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

DÖDER üçüncü delegasyon toplantısını 4 Mart Pazar günü Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Var önderliğinde ve yönetim kurulu eşliğinde 153 kişilik yoğun bir katılım ile Piri Reis Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

Dönemin son delegasyonu olan bu delegasyonda 26-29 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Denizkızı Kongresi planı,organizasyonu üzerinde duruldu. Delegasyonun ilk oturumunda; Denizci Öğrenciler Derneği olarak dönem içinde gerçekleştirdikleri önemli projelere yer verdi.

‘Hayalimdeki Deniz’ projesinden bahsedildi

‘Bilinçli Gençler Donanımlı Denizciler’ sloganıyla yola çıkılan liseleri hedef alan bu projede hedefin yalnızca denizcilik liseleri değil ulaşılabilen diğer liseleri de içinde barındırmakta olduğundan, amacının lisede okuyan öğrencilere üniversite tercihi yaparken denizcilik konusunda daha bilinçli olmalarını sağlamak olduğu için 5 ildeki temsilciler ile bu projenin başlatılacağı aktarıldı. Aynı zamanda mentörlük projesi yöneten denizci öğrenciler, lisedeki öğrencilerin akıl danışabilecekleri abileri ve ablalarının onlara mentörlük yaptığı bu projenin de başarılı bir şekilde gerçekleştiği ve olumlu geri dönüşler sağlandığı belirtti. Sene içerisinde birçok proje planlayıp gerçekleştiren denizci öğrenciler liselere yönelik gerçekleştirelen bu projelerin yanı sıra yine geleceğe yön vermeyi ve denizciliği sevdirmeyi amaç edinmiş bir diğer proje olan ‘Hayalimdeki Deniz’ projesinden bahsetti.

13 Mart Salı günü Moda Denzi Kulübü’nde gerçekleştirilecek olan bahar ayı sektör söyleşisi ve Şubat ayının ilk haftasında çıkan ilk sayısında yoğun ilgi görmüş olan ‘Denizden Dergisi’de konuşulan diğer önemli konular arasında yer aldı.

Delegasyonun ikinci oturumunda Denzikızı Kongresi'nin planlamasına yer verilirken, oturum soru-cevap, öneri şeklinde ilerledi. Planladıklarını denizci öğrencilerle paylaşan yönetim kurulu onların da istek ve önerilerini not aldı. Diğer kongrelerden daha farklı planları olduğundan, kongre kurallarından konuşan denizci öğrenciler 19'uncusu olacak bu kongrenin geçtiğimiz ay kaybettikleri Denetleme Kurulu Üyesi Merhum Berk Karadoğan anısına olacağından söz etti.

doder-ucuncu-delegasyon-toplantisi-yapildi_1.jpgdoder-ucuncu-delegasyon-toplantisi-yapildi_2.jpgdoder-ucuncu-delegasyon-toplantisi-yapildi_3.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim