• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 10 °C
  • Çanakkale 12 °C

DÖDER, dönemin ilk delegasyon toplantısını gerçekleştirdi

DÖDER, dönemin ilk delegasyon toplantısını gerçekleştirdi
Denizci Öğrenciler Derneği 2017-2018 faaliyet dönemi ilk delegasyon toplantısını İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirdi.

Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) 2017-2018 faaliyet dönemi ilk delegasyon toplantısını 8 Ekim Pazar günü Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Var'ın açılış konuşmasını yaptığı ve 250 denizci öğrencinin katılımıyla İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirdi.

Piri Reis Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi ve Nişantaşı Üniversitesi denizci öğrencileri ilk delegasyonda bir araya geldi.

Delegasyon, Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Var’ın konuşmasından sonra daha önce Denizci Öğrenciler Derneği’nde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiş isimlerin DÖDER hakkındaki düşüncelerini paylaştığı video ile devam etti.

2016-2017 Faaliyet Dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Can Serbest ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Cihat Ağcabaşoğlu ilk delegasyon toplantısına katılanlar arasındaydı. Can Serbest, derneğin doğuşundan bu günlere kadar uzanan gelişmesini ve derneğin hangi amaçları üstlendiğinden bahsetti.

Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Şüheda Kaya Derneği tanıtan sunumu gerçekleştirdikten sonra, Denetleme Kurulu Başkanı Burçin Güden gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler ve Sosyal Etkinlik Komisyonu hakkında bilgi verdi.

Denetleme Kurulu Üyesi Dilara Aksu, Denizci Öğrenciler Derneği’nin daha önceki yıllarda çıkartmış olduğu ve bir süre ara verilen ‘Denizden’ dergisinin teknolojik ve inovatif gelişmelerden dolayı e-dergi formatında çıkartılacağından bahsetti. Yönetim Kurulu Üyesi Onur Yıldız, Eğitim ve Seminer Komisyonu hakkında dinleyicileri bilgilendirdikten sonra Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Adile Balcan son bir yıllık Faaliyet Raporu’nu konuşmacılara aktardı.

Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Dinçdoğan, Denizci Öğrenciler Derneği’nin İstanbul dışındaki okullar ile iletişimini kuvvetlendirmek amacıyla her yıl gerçekleştirdiği ‘Türkiye Turnesi’ hakkında bilgi verdi.

Delegasyonun sonlarına yaklaşırken Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Var, bu yıl gerçekleştirilecek olan 19. Ulusal Denizkızı Kongresi hakkında denizci öğrencileri bilgilendirdi.

Delegasyonun son konuşmasını ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Elitaş ‘Biz Olmak Bizimle Olmak’ isimli etkileyici konuşması ile gerçekleştirdi. Burak Elitaş’ın konuşması denizci öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle dinlendi.

doder_delegasyon.jpgdoder_delegasyon_toplantisi.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim