• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 14 °C
  • Çanakkale 15 °C

DÖDER 3. Delegasyon Toplantısı YTÜ'de yapıldı

DÖDER 3. Delegasyon Toplantısı YTÜ'de yapıldı
Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) 2016-2017 faaliyet dönemi 3. Delegasyon Toplantısı'nı 26 Şubat Pazar günü Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde gerçekleştirdi.

3. Delegasyon Toplantısı Yıldız Teknik Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi, Bülent Ecevit Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi MYO, Gelişim Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi ve Ziya Kalkavan MTAL öğrencilerinden toplam 101 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Denizci Öğrenciler Derneği Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin kendilerini tanıtmasıyla başlayan delegasyonda, YK Başkanı Can Serbest bu delegasyonun öneminden bahsetti.

2015-2016 faaliyet dönemi Denizci Öğrenciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Caner Bahadır, derneğin önemini ve denizci öğrencileri bir arada tutan en önemli organizasyon olduğunu anlattı.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Cihat Ağcabaşoğlu, Denizci Öğrenciler Derneği’nin tanıtımını, amacını, misyon ve vizyonunu içeren sunumu ile derneğin geçmişten günümüze uzanan tarihinde nelere imza attığını ve şuana kadar yapılmış Denizkızı Kongreleri'ni anlattı. Konuşmasının devamında ise üyelik işlemlerinden, okul temsilcilerinin sorumluluklarından ve Yönetim Kurulu’nun nasıl belirlendiğinden bahsetti.

Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Var, Sosyal Etkinlik Komisyonu’nun amacını, neden var olduğunu ve nasıl bir öneme sahip olduğunu anlattı.

Türkiye Denizcilik Federasyonu ve Denizci Öğrenciler Derneği’nin beraber yürüttüğü “Kitap Denizi” projesinin detayları hakkında konuşuldu.

Denizci Öğrenciler Derneği’nin en önemli projelerinden “Geleceğe Yelken Açıyoruz” hakkında bilgi verildi ve “Hayalimdeki Deniz” projesinin detayları hakkında konuşulup fikir alışverişi yapıldı.

Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Miray Şahin, bu yıl ilk kez 10 Mart Cuma günü Moda Deniz Kulübü’nde gerçekleşecek olan “Kariyer Söyleşisi” etkinliğinin detaylarını verdi ve bundan sonra gerçekleşecek olan söyleşiler hakkında öğrencilerin görüşleri alındı.

Yönetim Kurulu Başkanı Can Serbest, 17. Ulusal Denizkızı Kongresi’nin programından bahsederek bu yıl gerçekleşecek olan 18. Ulusal Denizkızı Kongresi plan ve programı hakkında görüşleri aldı. Denizci öğrencilerin istekleri doğrultusunda bu yılki kongrenin plan taslağı oluşturuldu. Öğrenci Çalıştayları’nda konuşulacak konular hakkında fikir alışverişi yapıldı ve çalıştay masalarının düzenlerinin nasıl olacağı belirlendi.

Teması “Türk Denizciliğinin Gelişimi ve Geliştirilmesi” olarak belirlenen 18. Ulusal Denizkızı Kongresi 27-30 Nisan 2017 tarihlerinde Alanya’da bulunan Mukarnas Spa Resort Hotel’de gerçekleştirilecek.

Delegasyon, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

doder_delegasyon_2.jpgdoder_delegasyon_3.jpgdoder_delegasyon_4.jpg13531.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim