• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 19 °C
  • Çanakkale 17 °C

DÖDER 20. Dönem İkinci Delegasyonu gerçekleştirildi

DÖDER 20. Dönem İkinci Delegasyonu gerçekleştirildi
DÖDER’in 20. Dönem İkinci Delegasyonu, İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımın olduğu delegasyonda sektörle ilgili sorunlar anlatıldı.

Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) 20. Dönem İkinci Delegasyonu’nu İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirdi. Delegasyona Piri Reis Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Bülent Ecevit Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi öğrencileri katılım gösterdi.

Delegasyon programı DÖDER Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Var’ın konuşması ile başladı. Konuşmasında 20. Ulusal Denizkızı Kongresi’nin öneminin yanında tüm yıl yapılan faaliyetlerinde önemini vurguladı.

Denizci Öğrenciler Derneği’nin eski üyelerinden Gemi İnşa Mühendisi Tutku Yılmaz hem sektör hakkında hem de dernek ve öğrencilik geçmişi hakkında bilgi vererek gelen soruları yanıtladı. Yönetim Kurulu Saymanı Muhammed Dinçdoğan Su Sporları komisyonu hakkında yelkencilik üzerine yapılacak faaliyetlerden bahsederken Denizci Öğrenciler Derneği üyelerinden Burak Mavuk yelkencilik eğitimi hakkında bilgi verdi.

untitled-29-045.jpg

Yönetim Kurulu Üyesi Onur Yıldız gelecek nesillere yol göstericiliği yapmak adına kurulan Mentörlük komisyonu hakkında bilgilendirme yaparak yeni üyelerin belirlenen mentörlerine danışmalarını istedi.

Denetleme Kurulu Başkanı ve aynı zamanda bu yılki E-Dergi Başkanı Ali Fatih Yazar, Denizden dergisinin çalışmaları, bu dönem çıkan 4. sayısı ve yakın zamanda çıkacak olan 5. sayısı hakkında bilgi verdi. Yönetim Kurulu Üyesi Kübra Aydın Sosyal Medya ve Halkla İlişkiler komisyonunun faaliyetlerinden bahsetti.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dilara Aksu, Denizci Öğrenciler Derneği eski üyelerinden Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisi Adile Balcan ile dernek ve çalışma hayatının yanında sektör içinde seçimlerin nelere bağlı olarak yapılması gerektiğinden bahsederek soruları yanıtladı.

Programın sonuna doğru Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Var ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dilara Aksu, Denizci Öğrenciler Derneği’nin yıl içi faaliyetleri hakkında değerlendirmeler yaparak katılımcılara 20. Ulusal Denizkızı Kongresi’ne dair beklenti ve isteklerini sordu.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen delegasyon katılımcıların soru ve paylaşımları ile sona erdi. 

untitled-30-048.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim