• BIST 9693.46
  • Altın 2506.054
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.7401
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 17 °C

Deniz Harp Okulu'nda Kuzu Günü ve Bahar Şenlikleri hafta sonu yapılacak

Deniz Harp Okulu'nda Kuzu Günü ve Bahar Şenlikleri hafta sonu yapılacak
Deniz Harp Okulu Geleneksel Kuzu Günü ve Bahar Şenlikleri, 22-23 Mayıs günlerinde Deniz Harp Okulu’nun Tuzla’daki tesislerinde gerçekleşecek. Ayrıca şenlikler çerçevesinde ayrıca Deniz Harp Okulu Kupası Yat Yarışı da düzenlenecek

Geleneksel Kuzu Günü ve Bahar Şenlikleri, 22-23 Mayıs günlerinde Deniz Harp Okulu’nun Tuzla’daki tesislerinde gerçekleşecek. Açıkhava konserleri, test sürüşleri ve çeşitli karşılaşmaların yapılacağı şenlikler çerçevesinde ayrıca DHO Kupası Yat Yarışı da düzenlenecek ve bu yarış İYK 2015 Yat Trofesi’ne puan verecek.

Bu hafta sonu Tuzla’da Deniz Harp Okulu’nda yapılacak Kuzu Günü ve Bahar Şenlikleri’nde iki gün üst üste açık hava konserleri de var. 22 Mayıs Cuma günü Manga, 23 Mayıs Cumartesi günü de Gökçe sahne alacak ve konukları coşturacak..

Yat yarışı da bu şenliklere ayrı bir renk katacak. İstanbul Yelken Kulübü tarafından düzenlenen yarışlar 23 Mayıs Cumartesi günü şamandıra dönüşlü bir parkurda gerçekleşecek.

IRC0, IRC1 ve IRC2’ler yaklaşık 13, IRC3, IRC4 ve Gezgin sınıfları ise yaklaşık 9 deniz mili mesafeli rotada mücadele edecek. 

SADECE EĞİTİME KATKI PAYI ÖDENECEK

Tekneler  yarın (22 Mayıs Cuma günü) sabah 08.00’dan itibaren DHO iç limanına giriş yapabilecek ve ekipler şenliklere katılabilecek. Aldığımız bilgiye göre tekneler yarışın tamamlanmasından sonra 23 Mayıs Cumartesi gecesi de DHO’da konaklayabilecek.

22 Mayıs Cuma günü saat 15.00’a kadar kayıtların kabul edileceği DHO Kupası Yat Yarışı için sadece TYF Eğitime Katkı Payı adı altında tekne başına 65 TL'lik bir ödeme yapmaları istenecek ve bunun için de TYF’nin ilgili banka hesabı kullanılacak.

Tuzla’da DHO açıklarında kurulacak parkurda gerçekleşecek yat yarışlarının tamamlanmasından sonra ödül töreni Kayıkhane önünde yapılacak ardından Açıkhava konseri başlayacak.

YATÇILAR PLAN DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDI

Ancak son anda İYK 2015 Yat Trofesi’ne dahil edilen bu etkinlik, Bodrum’da BAYK Kış Trofesi’ni izleyen ekipleri rahatsız etti. 

Zira Bodrum’da bu hafta sonu yapılacak son ayak ile tamamlanacak yarışlarının ardından İstanbul’a dönüp İYK Trofesi’ne katılmayı düşünen ekipler, trofeye sonradan eklenen bu yarış nedeniyle planlarında değişiklik yapmak zorunda kaldı. Bu gecikmenin, protokolün geç imzalanmasından kaynaklandığı öğrenildi.

TUZLA’DA HAZIRLIKLAR HEYECANLA SÜRÜYOR

Organizasyonda görev alan herkes, 22-23 Mayıs etkinliklerine büyük bir coşku ve heyecanla hazırlanıyor. Zira şenliklerin bu yıl çok daha görkemli ve geniş katılımlı olması hedefleniyor.

DHO’nun Kuzu Günü ve Bahar Şenlikleri’nde yat yarışı ve açık hava konserlerinin yanı sıra araç test sürüşleri yapılacak, yetişkin ve çocuklar için ayrı ayrı eğlence alanları oluşturulacak, yiyecek standları kurulacak, Paintball, Wipeout ve Go Kart karşılaşmaları yapılacak.

dho_senlik_up2.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim