• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 19 °C
  • Çanakkale 16 °C

Delta Marine, 'Teknopark Altın Küp Yılın Şirketi Ödülü'ne layık görüldü

Delta Marine, 'Teknopark Altın Küp Yılın Şirketi Ödülü'ne layık görüldü
Teknopark İstanbul bünyesinde faaliyet gösteren firmaların çalışmalarını ödüllendirmek ve ön plana çıkarmak amacıyla düzenlediği Altın Küp Ödüllerinde, Delta Marine Yılın Şirketi Ödülü'ne layık görüldü.

Teknopark İstanbul bünyesinde faaliyet gösteren firmaların çalışmalarını ödüllendirmek ve ön plana çıkarmak amacıyla düzenlediği Altın Küp Ödüllerinin üçüncüsü, 1 Mart 2017 tarihinde gerçekleşti.

13 farklı kategoride dağıtılan ödüller arasında Türk denizcilik sektöründe önemli projelere imza atan Delta Marine "Yılın Şirketi” Ödülüne layık görüldü.

DELTA MARINE HAKKINDA

Delta Marine 1996 yılında bir grup gemi inşa mühendisi tarafından, denizcilik sektörünü ve gemi inşa faaliyetlerini destekleyecek kurumsal mühendislik firması ihtiyacına binaen kurulmuş bir gemi tasarımı ve danışmanlık şirketi. Delta Marine ticari/askeri gemi, yat ve açık deniz yapılarının inşası için tasarım, mühendislik ve danışmanlık hizmetleri veriyor

Kuruluşundan itibaren, Delta Marine sektöre temel tasarım, üretim mühendisliği, üretim sonrası mühendislik, ileri mühendislik analizleri, proje yönetimi, inşa gözetimi ve danışmanlık faaliyetlerini içeren bütünleşik hizmetler sunuyor. Hem mesleki hem bilgisayar teknolojisindeki son gelişmeleri takip ederek sürekli geliştirdiği hizmet kalitesi müşterilerin büyük ilgisini çekiyor. Bu sayede Delta Marine hem Türkiye’nin en bilinen ve saygın gemi tasarım firması, hem de dünya piyasalarında güvenilir bir çözüm ortağı olarak öne çıkıyor.

Her dönemde tüm tasarım süreçlerine katma değer sağlayan farklı uzmanlık alanlarına sahip bir kadro ile çalışmaya özen gösteren firma, yıllar boyunca genç mühendis ve teknikerlerin “mezun” olduğu için bir akademi görevini de görüyor. Delta Marine, mesleki mükemmeliyete ulaşmak amacıyla farklı yaklaşımları kucaklamaya özen göstererek, güçlü, sonuç odaklı ve verimli bir takım oluşturmak için deneyim ile dinamizmi harmanlamayı ilke edindiği biliniyor.

Delta Marine müşteri odaklı tasarım geliştirme anlayışıyla ve her bir projede edindiği deneyim sayesinde kurumsal hafızasını genişletme düşüncesiyle hareket ediyor. Bu felsefe kendisini birçok durumda kanıtlamayı başardığı için firma denizcilik sektöründe ekonomik, güvenli, konforlu, estetik ve çevreci ürünleri geliştiren bir çözüm yaratıcı olarak yer edindi. Bugün Delta Marine, dünya denizlerinin her bölgesinde seyir halinde bulunan büyük bir filoyu insanlığın hizmetine sunmuş olmanın gururunu yaşıyor.

delta_1.jpg

delta_2.jpg

delta_3.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim