• BIST 9080.36
  • Altın 2325.321
  • Dolar 32.3781
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 23 °C
  • Muğla 26 °C
  • Çanakkale 21 °C

DEFMED'in 6. Olağan Genel Kurulu’nda Yeni Yönetim Kurulu seçimleri yapıldı

DEFMED'in 6. Olağan Genel Kurulu’nda Yeni Yönetim Kurulu seçimleri yapıldı
Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (DEFMED) 6. Olağan Genel Kurulu’nu ve 16. Geleneksel Yılsonu Yemeğini Wyndham Grand İzmir Özdilek Otel’de gerçekleştirdi.

DEFMED’in 6. Olağan Genel Kurulu’na dernek üyeleri iştirak etti. Önceki Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bilgin’in açılış konuşmasıyla başlayan genel kurulda Kenan Yalavaç Divan Kurulu Başkanlığı'na, Didem Özer Çaylan ve Ender Mert Eyigün de Divan Kurulu Üyeliği'ne seçildi.

Bilgin, konuşmada Yönetim Kurulu'na teşekkür ederek başkanlığını yaptığı iki dönemdeki faaliyetler hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Tüm üyelere tek tek teşekkürlerini ileten Bilgin, Derneğin daha iyi yerlere gelmesi için çalışmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi. 

Konuşmanın ardından yeni Yönetim Kurulu'nun seçimine geçildi. Yapılan seçimle; Orçun Erbayraktar Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, Bülent İbik ve Tolga Karpat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na, Mustafa Aslan Sayman ve Deniz Kıran Yazman üyeliğe, Onur Akdaş ve Aylin Kurtulan ise asil üyeliğe seçildi. 

Seçimin ardından söz alan DEFMED’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Orçun Erbayraktar, önceki yönetim kuruluna teşekkürlerini sunarak sözlerine başladı. Aldıkları bayrağı daha yukarılara taşımak için çalışacaklarını bildiren Erbayraktar, yeni Yönetim Kurulu'nu sahneye çağırarak haziruna tanıttı. Genel Kurulun desteği ve alkışları arasında görevi devralan yeni yönetim kurulu, seçim sonrasında tebrikleri kabul etti.

Düzenlenen kokteylde mezunlar ve öğrenciler tanışma ve konuşma fırsatı buldu. DEFMED’in geleneksel olarak düzenlediği 16. Geleneksel Yeni Yıla Merhaba Yemeği esnasında Başkan Orçun Erbayraktar, bir önceki Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bilgin ve eski Yönetim Kurulu Üyeleri ile Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. A. Güldem Cerit ve Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Durmuş Ali Deveci’ye, Gala Yemeği için Gold Sponsorlar NARES Uluslararası Taşımacılık ve MSC Medlog’a, Kokteyl için Silver Sponsor ENATRANS’a ve Wifi bağlantısı için Bronze Sponsor DSV firmalarına teşekkür plaketlerini sundu.

Yemekte izletilen Dernek tanıtım filmi de izleyenlerden büyük alkış aldı. Mezunların ve öğrencilerin katılımıyla devam eden yemekte katılımcılar canlı müzik eşliğinde keyifli zaman geçirdi.

defmedin-6.-olagan-genel-kurulu’nda-yeni-yonetim-kurulu-secimleri-yapildi_1.jpgdefmedin-6.-olagan-genel-kurulu’nda-yeni-yonetim-kurulu-secimleri-yapildi_2.jpgdefmedin-6.-olagan-genel-kurulu’nda-yeni-yonetim-kurulu-secimleri-yapildi_3.jpgdefmedin-6.-olagan-genel-kurulu’nda-yeni-yonetim-kurulu-secimleri-yapildi_4.jpgdefmedin-6.-olagan-genel-kurulu’nda-yeni-yonetim-kurulu-secimleri-yapildi_5.jpgdefmedin-6.-olagan-genel-kurulu’nda-yeni-yonetim-kurulu-secimleri-yapildi_6.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim