• BIST 9596.13
  • Altın 2493.407
  • Dolar 32.6002
  • Euro 34.8556
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 22 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 18 °C

DEFAV 23. Geleneksel Dayanışma Gecesi'ne katılım yoğun oldu

DEFAV 23. Geleneksel Dayanışma Gecesi'ne katılım yoğun oldu
İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı (DEFAV) 23. Geleneksel Dayanışma Gecesi 600 kişiye yakın katılımla gerçekleştirildi.

5 Mayıs Cumartesi günü Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşen DEFAV 23. Geleneksel Dayanışma Gecesi'ne; Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Durmuş Ünüvar, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Hızır Reis Deniz, İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Salim Söğüt, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı A. Baybora Yıldırım, Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Arif Bostan, TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Yöneyim Kurulu Başkanı Saim Oğuzülgen ve Türkiye Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Dereli’nin yanı sıra denizci sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve denizcilik camiasının seçkin firmaları katılım gösterdi.

1995 yılında kurulan ve destekçilerinin yardımları ile eğitim ve sosyal amaçlı hedefleri doğrultusunda bu günlere gelen; denizcilik eğitimine, denizcilere ve denizci ailelerine destek olmak amacıyla kurulan DEFAV İTÜ Denizcilik Fakültesi Tuzla yerleşkesinde bulunan öğrenci yurdunun işletmesini de sürdürmekte. Bu yardımların devamlılığını sağlamak amacıyla düzenlenen dayanışma gecesi saat 19.00’da verilen bir kokteyl ile başladı. Misafirlerin karşılanmasının ardından, saat 20.00’de yemeğe geçildi.

Gecede DEFAV Yönetim Kurulu Başkanı İlker Meşe kürsüye davet edildi. Meşe konuşmasında DEFAV’ın çalışmalarına katkı sağlayan kurum ve kuruluşlar ile şahıslara, eski yönetim kurullarına, çalışmalarını sürdürmekte olan yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sundu. 

Daha sonra DEFAV’a katkı ve katılımları bulunan kurum ve şahıslara plaketleri takdim edildi. 

Nostalji rüzgarının estiği gecede; Rana Alagöz, Semiha Yankı, Dilek Harman, Ersan Erdura ve Ercan Turgut, bir döneme damgasını vuran şarkılarını seslendirerek salondan büyük alkış aldı. Ayrıca denizcilik camiasının duayenlerinden Kaptan Altay Altuğ da mızıkasıyla dünya müziklerini kapsayan küçük bir dinleti sundu. 

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim