• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 24 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 20 °C

DADDRalliciler Hopa'da biraraya geldi

DADDRalliciler Hopa'da biraraya geldi
DADDRalli Karadeniz Yat Rallisi kapsamında Hopa’da bulunan dernek üyelerine Hopa ziyaretleri onuruna akşam yemeği verildi.

Hopa sahilde bulunan bir restaurantta Hopa Kaymakamlığı ve Hopa Belediyesi tarafından verilen akşam yemeğine Kaymakam Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkan Vekili İsmail Uzun, Belediye Başkan yardımcısı Ahmet İskender, Hopa Liman Müdürü Selahattin Erdemir, Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Güven, İl Genel Meclisi üyesi Hüsnü Çakır, TSO Başkanı Osman Akyürek, HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, Hopa TSO eski başkanı Şinasi Papila ve 22 yatla Hopa’da bulunan bütün misafirler katıldı.

Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat (DADDralli) Denizlerdeyiz Amatör Denizcilik Derneği Başkanı Dr. Zafer Türkmen şahsında bütün misafirlere “Hoş geldiniz” dedi. HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer’de bu etkinliği önemsediklerini ve geleneksel hale getirilmesi noktasında HOPAPORT olarak üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu ve fedakârlığı yerine getireceklerini söyledi.

(DADDralli) Denizlerdeyiz Amatör Denizcilik Derneği Başkanı Dr. Zafer Türkmen Karadeniz limanlarında gittikleri her yerde ve son olarak Hopa’da çok sıcak karşılandıklarını belirterek, “Karşılamadan dolayı çok memnun kaldık. İnşallah gelecek yıl daha çok yat ile yine geleceğiz. Yabancıları daha çok getireceğiz. Yabancılar inanın ki gezecek yer arıyor” dedi.

Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek’te yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Karadeniz’in turizm çeşitliliği açısından ne kadar zengin, potansiyelinin de ne kadar yüksek olduğunu bu vesile ile göstermiş oldu. Kruvaziyer turizminden başlayarak su ve yelken sporlarına uygun şartları, yat turizminin desteklenmesi ile pekiştirildiğinde başlı başına bir potansiyel olarak karşımıza çıkmaktadır. Ümit ediyorum ki gelecek yıl sizlere daha renkli program organize ederiz. Bizim Güneşli köyümüzde dünya harikası şelalemiz var, Kurulmasına karar verilen tabiat parkı hayata geçirildiğinde Hopa’yı kuşbakışı seyredeceğimiz güzellikleri sizlere yaşatmak isteriz. Karadeniz’in en güzel plajlarının başında gelen Kopmuş Plajımızda sizleri misafir etmek isteriz. Hopa olarak bizim zenginliklerimizin yanı ısıra Artvin İlimizin de tarihi ve doğal zenginliklerimizi sizlere yerinde tanıtmak isteriz. Tekrar Hopa’mıza Hoş geldiniz derim.” açıklaması yaptı.

Konuşmaların ardından Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Dernek Başkanı Dr. Zafer Türkmen kendilerini oldukça sıcak bir ortamda karşılayan Kaymakam, Belediye Başkanı, TSO Başkanı ve HOPAPORT Genel Müdürüne Teşekkür Plaketi ve dernek flaması verdi.

Daha sonra Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek’te Hopa ziyaretleri anısına dernek başkanı Türkmen’e plaket verdi. 

daddralliciler-hopada-biraraya-geldi_1.jpgdaddralliciler-hopada-biraraya-geldi_2.jpgdaddralliciler-hopada-biraraya-geldi_3.jpgdaddralliciler-hopada-biraraya-geldi_4.jpg

daddralliciler-hopada-biraraya-geldi_5.jpgdaddralliciler-hopada-biraraya-geldi_6.jpgDENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim