• BIST 9321.64
  • Altın 4289.947
  • Dolar 38.2466
  • Euro 44.1206
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 14 °C
  • Muğla 9 °C
  • Çanakkale 10 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan Savarona yatı ile denize açıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Savarona yatı ile denize açıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç'i kabul ederek Savarona ile Boğaz'a açıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk kez bir yabancı konuğunu Savarona Yatı’nda ağırlıyor. Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov ile Savarona buluşması iptal olan Erdoğan Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç'i kabul ederek Savarona ile Boğaz'a açıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bakir İzzetbegoviç ile saat 18:30’da Mabeyn Köşkü'nde bir araya geleceği açıklanmıştı.

Ancak Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov, annesinin rahatsızlığı nedeniyle programını yarıda keserek Ankara’dan ayrıldı. Berdimuhamedov’un bugün İstanbul’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Savarona’daki programı da iptal edildi.

Erdoğan ve Berdimuhamedov Savarona yatı ile Boğaz gezisi yapacaktı. Bunun üzerine Bakir İzzetbegoviç ile buluşma erkene alındı. Erdoğan, İzzetbegoviç’i Savarona yatında kabul etti. Erdoğan ve İzzetbegoviz beraberlerindeki heyetle birlikte İstanbul Boğazı'na açıldı.

Savarona Yatı, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından armatör Kahraman Sadıkoğlu tarafından devralındıktan sonra ilk kez bir devlet kabulünde kullanılıyor.

erdogan_savarona.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim